Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 78 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

CZECH INTERIOR AWARD: Přihlaste do nové soutěže i váš projekt a získejte publicitu!

Czech_Interior_Award_2024.jpg

Pravděpodobně jste již zaznamenali vznik nového ryze českého ocenění v oblasti interiérového designu s názvem CZECH INTERIOR AWARD, které je určené pro české profesionální interiérové architekty a designéry. Rádi bychom upřesnili, že přihlašovat zrealizované projekty mohou nejen jejich tvůrci, ale také výrobci a dodavatelé interiérového vybavení, jako jste vy. Pokud jste se tedy jako výrobci nebo dodavatelé podíleli na vzniku zajímavých projektů, neváhejte je přihlásit! Dostanete je tak do povědomí široké veřejnosti!

Školy: Truhláři z Přímky v krajském kole Mistrovství ČR aneb Vyrob zásuvku z masivního dřeva…

medaile.jpg

Krajské kolo pro Jihomoravský a Zlínský kraj Mistrovství světa České republiky oboru Truhlář se konalo 22. 11. 2023 ve Slavkově u Brna. Za SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s. r. o. byli nominováni žáci 2. ročníku Jakub Kopecký a Jakub Lamáček. Do celostátního kola se jim v silné konkurenci postoupit nepodařilo, ale střední školu na Přímětické ulici i město Znojmo reprezentovali opravdu důstojně!

Soutěž: Truhláři z Přímky jedou na mistrovství republiky v silné sestavě hochů a dívky

MicrosoftTeams-image__6_.png

Mistrovství České republiky oboru Truhlář se bude konat 8. 12. 2022 v Bystřici pod Hostýnem a SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s. r. o. budou reprezentovat Václav Štancl, Klára Kočková a Jakub Kopecký z 1. ročníku!

Mezi finalisty soutěže SUSO postoupili i talentovaní studenti oboru truhlář ze středních Čech

SUSO_Lysa2.JPG

Praha 12. března 2020 – Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO našla mezi studenty obor truhlář další šikovné ruce. Postupové kolo, které se na konci února konalo na výstavišti v Lysé nad Labem v rámci akce Stavitel 2020, určilo středočeské finalisty 24. ročníku soutěže. Velké finále se uskuteční v září v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH na výstavišti PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech.

Soutěž: Mistrem truhlářem je Jakub Neubauer

mistr_truhlar_jakub_neubauer.jpg

Na výstavišti v Brně se konalo ve středu 26. 2. 2020 při příležitosti mezinárodního veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX finálové kolo 3. ročníku Mistrovství České republiky oboru truhlář, vyhlášené Klastrem českých nábytkářů pro žáky tříletého učebního oboru truhlář.

Mistrovskou soutěž mladých truhlářů ovládl Ludvík Steuter z Hamru

Mistrovstvi_CR_oboru_truhlar_v_Decine.png

Krajské kolo mistrovství České republiky oboru truhlář proběhlo ve středu 8. ledna v truhlárně Střední školy řemesel a služeb v Děčíně. Mezi sebou bojovalo o prvenství dvanáct šikovných mladých truhlářů ze šesti škol.

Školy: Titulem Truhlář roku se potřetí za sebou chlubí krumlovské učiliště

Soutez_truhlar_roku_2019_vitezove.jpg

Nejen že se pyšní titulem Truhlář roku, ale Tomáš Brejška a Karel Mráz své škole, českokrumlovskému učiteli, zároveň vyhráli unikátní učební pomůcku: školní CNC stroj s programovacím pracovištěm, kde se žáci budou učit programovat a vytvářet skutečné součástky nebo výrobky.

Soutěž SUSO našla zlaté jihočeské ručičky mezi budoucími zedníky a truhláři

DSCN2816.JPG

Poctivé řemeslo je element, bez kterého se neobejde ani moderní civilizace. To si uvědomují organizátoři Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO, která již 23 let hledá a motivuje největší talenty napříč Českem a Slovenskem. V hledáčku jsou studenti řemeslných oborů zedník a truhlář. Předtím, než se uskuteční velké finále na podzimním veletrhu FOR ARCH, hledá tým SUSO nejšikovnější žáky v postupových kolech. To květnové je našlo v Českých Budějovicích.

Nadace Dřevo pro život vyhlásila soutěž pro studenty

Vítězné-práce-soutěže-Dřevěná-stavba-roku-2017.jpg

Soutěž, jejímž cílem je podpořit využití dřeva ve stavebnictví, pořádá Nadace dřevo pro život. Informuje o tom portál konstrukce.cz., s tím, že studenti mohou přihlásit svůj návrh do největší české studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění „Stavby s vůní dřeva“.

NEJLEPŠÍ TRUHLÁŘI PŘI VELETRHU FOR PASIV A FOR WOOD

truhlari_SUSO.JPG

První postupové kolo 23. ročníku je za námi. Vše se odehrálo v PVA RÉXPO PRAHA v Hale 6 pod dohledem spousty návštěvníků. Nejlepšími truhláři se stali suverénní Ondřej Porubek a Richard Páca ze SŠ řemeslná Jaroměř.

Soutěže: Titul Truhlář roku zůstal v Českém Krumlově

Truhlar_roku_vitezne_druzstvo.jpg

Český Krumlov - Celostátní titul Truhlář roku zůstává na krumlovském odborném učilišti. Loni ho vyhráli Ivan Crkva a Timothy Belcher, letos si ho z Českých Budějovic, ze soutěže na výstavě Vzdělání a řemeslo, přivezli učni třetího ročníku Štěpán Bigas z Černé v Pošumaví a Martin Soběslavský z Českého Krumlova.

SUSO: Nejlepší mladí truhláři a zedníci za rok 2018 jsou na světě!

01_truhlari_SUSO.jpg

Nejlepší mladí truhláři ze středních škol z Česka, Slovenska a Polska se utkali ve finále 22. ročníku Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Finálové kolo ukázalo, že i přes setrvalý nedostatek řemeslníků na trhu mohou mít dané obory před sebou světlou budoucnost postavenou na kvalitně a profesionálně odvedené práci. Soutěž v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH hostilo 18. až 21. září letenské výstaviště PVA EXPO PRAHA. Finále proběhlo ve spolupráci a pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy.

Které jsou ty nejlepší studentské dřevěné stavby?

00_Koláž_Vítězové_SsVD_2018.jpg

Do 6. ročníku této největší studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění v ČR se přihlásilo 63 studentů z 10 českých a slovenských fakult, kteří zpracovali 51 soutěžních děl. Z nich bylo odbornou porotou, veřejností a partnery soutěže vybráno 6 vítězů. Soutěžilo se ve dvou kategoriích: Dřevěné stavby – malé a Dřevěné stavby – velké. A kdo zvítězil? Dozvíte se v našem článku ...

Poslední ze seriálu regionálních kol soutěže SUSO proběhlo v Českých Budějovicích

DSCN0518.JPG

Poslední letošní postupové kolo, které ve dnech 11. a 12. května hostilo českobudějovické výstaviště v rámci výstavy Hobby, uzavřelo nominační část 22. ročníku Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

SUSO: Na Slovensku soutěžili mladí řemeslníci oborů zedník a truhlář

suso-truhlari-title.jpeg

Putovní soutěžní přehlídka pro mladé řemeslníky se tentokrát přesunula na Slovensko. Schopnosti žáků stavebních oborů na Slovensku prověřila soutěž Skills Slovakia & SUSO, která proběhla 26. a 27. dubna v Nitře. Soutěž pořádá Štátný inštitút odborného vzdelávania a ABF, a.s.

Nalezeno: 78 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu