Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 48 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Pozvánka: Konference INTERIÉRY 2021

pozvanka_konference_2021.JPG

Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se koná jubilejní 10. ročník konference INTERIÉRY, která je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům nábytku a dalším profesionálům z oboru interiérů. Akce bude probíhat v Brně, na BVV v přednáškovém sále Rotunda, který má úžasnou atmosféru. Program přednášek je již znám a těšit se můžete na mnoho zajímavých témat, která mají posluchače posunout v kreativním myšlení a k inovacím, dodat odvahu k úžasným realizacím a uskutečnění svých vizí.

LIGNA.Innovation Network (27. - 29. září 2021)

ligna.jpg

Dne 27. září odstartuje s LIGNA.Innovation Network (LIGNA.IN) nové digitální setkání mezinárodní branže dřevozpracujícího průmyslu. Vedle digitálního veletrhu a networkingu nabídne dvoudenní konferenční program LIGNA.Innovation Networks nové formáty. Na LIGNA.Innovation Network je přihlášeno 111 vystavovatelů

Pozvánka: Dřevěné hračky z Krušných hor potěší malé i velké

Title_Drevene_hracky.jpg

V Oblastním muzeu a galerii v Mostě je otevřena výstava Hračkářský průmysl v Krušnohoří – dvě země – dvě cesty. Expozice mapuje vývoj hračkářství na české i saské straně hranice Krušných hor od jeho počátku až do současnosti s důrazem na vývoj v poválečném období, kdy krušnohorská dřevěná hračka dobývala svět.

Šedesáté výročí Salone del Mobile. Design po celém městě, v garážích i fabrikách

Salone_del_Mobile.jpg

Salone Internazionale del Mobile di Milano, Milánský design week, iSaloni nebo milánský nábytkářský veletrh. Všechny tyto názvy označují akci, ke které směřuje očekávání celé světové designérské scény. Letos se koná výjimečně v září: poprvé po dvou a půl letech.

Pozvánka: Novou výstavu nazvanou DÍL(n)A STAVEBNÍHO TRUHLÁŘSTVÍ můžete navštívit v Plasích

01-vystava-dilna-stavebniho-truhlarstvi.jpg

Do práce truhlářů vás zasvětí dřevem vonící výstava nazvaná Díl(n)a stavebního truhlářství, kterou v letošním roce otevřelo Centrum stavitelského dědictví Národního technického muzea v Plasích na severním Plzeňsku. Děti i dospělí uvidí nejen hotové výrobky, ale i nářadí a nástroje, dozvědí se celý postup výroby dveří, jak fungují jednotlivé truhlářské spoje a k čemu se používají. Během prohlídky si mhou zájemci prohlédnout i historickou truhlářskou dílnu.

Pozvánka: Výstava: Ohýbaný nábytek, fenomén Rakouska-Uherska

Plakát_thonet_II.jpg

V Městském muzeu v Mimoni začala 28.4. nová výstava, která dokumentuje vznik a rozvoj průmyslové výroby ohýbaného nábytku. Výstava probíhá každý den až do neděle 17.6.

Pozvánka na výstavu: Mystika v horách a dřevě ukrytá

pozvanka-mystika-v-horach-a-dreve-ukryta.jpg

Výstavu fotografa Rostislava Bartoně a sochaře Jiřího Janočka propojuje mystika, která se v jejich dílech nezřídka objevuje. Vystavené sochařské objekty vytvářel autor přímo pro Portmoneum. Nechal se inspirovat místem, ale i Váchalovou tvorbou. Josef Portman se u příležitosti letošního připomenutí padesáti let od úmrtí konečně dočká čerta, kterého si tak přál mít do svého výklenku od Josefa Váchala. Atmosféru dokreslí nejen fotografie Šumavy, ale i Orlických hor, odkud pochází Rostislav Bartoň.

Veletrh Wood-Tec 2017 - seznam vystavovatelů

Wood-Tec-logo.jpg

Na letošním veletrhu Wood-Tec 2017 se budete moci setkat s těmito firmami. Připravili jsme pro vás seznam vystavovatelů ...

Pozvánka: Krásy lesa přenesl umělec do hradecké Galerie Na Mostě

vystava-expozice-krasa-dreva.jpg

Hradec Králové - Výstavu kořenů pařezů pokácených listnatých i jehličnatých stromů si můžete do 9. září prohlédnout v Galerii Na Mostě v prostorách královéhradecké Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy.

Střední škola řezbářská Tovačov pořádá řezbářské dny

to4.jpg

Zveme všechny milovníky dřeva na tradiční prezentační a prodejní výstavu prací žáků oboru umělecký řezbář a truhlář nábytku. K vidění budou užitkové dřevěné předměty, sochy i vyřezávaný nábytek. Výstava se bude konat ve dnech 22. – 24. června 2016 v areálu Střední školy řezbářské na Nádražní ulici 146 v Tovačově v době od 8,00 do 17,00 hod.

Pozvánka: Dílo Cimrmana i mytologické dřevo. Výstava přírodního materiálu

umeni-dreva.jpg

Výstava Umění dřeva představí ve dnech 4.-7.2. v pražském Průmyslovém paláci tradiční přírodní materiál v uměleckém, mytologickém, historickém, tradičním i netradičním pojetí. Nebudou chybět předměty zajímavé svou historií, zpracováním i využitím.

Řezbář z Debrna představí své dřevěné kompozice

patricny-galerie.jpg

Kralupy - K letošním šedesátinám si nadělil spisovatel, řezbář a sochař Martin Patřičný z Debrna u Kralup nad Vltavou výstavu svých prací. V posledních dnech ji spolu s kralupskými muzejníky instaloval ve velkém sále městského muzea ve Vrchlického ulici.

Veletrh Wood-Tec 2015 - seznam vystavovatelů

Wood-Tec-logo.jpg

Na letošním veletrhu Wood-Tec 2015 se budete moci setkat s těmito firmami. Připravili jsme pro vás seznam vystavovatelů ...

Světové trendy na českém veletrhu

logo-inspirace-a-trendy-2014.jpg

SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014 Součástí letošního veletrhu nábytku a interiérového designu FOR FURNITURE 2014, který se koná ve dnech 20.3. – 23.3.2014 v areálu PVA EXPO Praha v Letňanech, bude speciální expozice. Název tohoto zcela nového projektu nese název SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014.

WOOD-TEC 22.-25.10. 2013 - Předběžná závěrečná zpráva

wood-tec-2013.jpg

Letošního již 13. ročníku mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC se zúčastnilo téměř 400 firem a zastoupených světových značek z 18 zemí. Prezentovali se v pavilonu P a F a na přilehlých volných plochách. Veletrh navštívilo více než 12 000 odborných návštěvníků, kteří přijeli z 18 zemí. Více než 70% zahraničních návštěvníků bylo ze Slovenska.

Nalezeno: 48 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu