Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

Video: Pokládka dřevěné podlahy na podlahové topení - suchá cesta! (FeelWood + Jupiter)

podlahar.png

Jak položit dřevěnou masivní podlahu na podlahové topení suchou cestou se dozvíte v našem videu. Ano, díky tomu systému se dá šroubovat dřevěná podlaha přímo na podlahové topení. Jedná se o FeelWood podlahy společnosti SECA a teplovodní podlahové topení firmy Jupiter. Víme jaké použít dřeviny, rozměry , aby vše fungovalo tak jak má a vy se doma cítili skvěle. Podívejte se na povedené video ... !

SECA: Jak vybrat podlahu na eshopu

jak_vybrat_podlahu_na_eshopu.jpg

Poradíme vám, jak vybrat podlahu na eshopu. Důležitý je vždy výběr druhu dřeva a dekoru. Vždy si svého dodavatele podlahy dobře ověřte a zajímejte se o jeho reference.

Dřevěná podlaha FEEL WOOD. Volba, která dá ten správný směr vašemu bydlení

147319142_w1200.jpg

Ať už dáváte přednost tradici, luxusu, nebo přírodním materiálům, masivní dřevěná podlaha je pro vás to pravé ořechové. Přirozené fyzikální vlastnosti dřevěných podlah, jako jsou pružnost, tepelná izolace nebo odolnost, jsou jasně dané a nezaměnitelné s jakýmkoliv jiným moderním materiálem. Co ale podlahy FEEL WOOD opravdu umí, to je vyjádřit váš životní styl a sociální status.

Přijďte na veletrh Dřevostavby se vstupenkou od firmy SECA zdarma

title_seca_drevostavby.jpg

Rádi bychom vám připomenuli, že mezinárodní veletrh Dřevostavby 2016 se blíží! U této přiležitosti si vás dovoluje pozvat i splečnost SECA z Borohrádku na svůj stánek č. PK38, který se bude nacházet v pravém křídle průmyslového paláce. SECA zde vystaví palubky i masivní podlahy FeelWood ... a navíc vám umožní získat vstupenku na veletrh ZDARMA !

Boříme mýtus: Podlahové topení je vhodné i pod dřevěnou masivní podlahu

Borime-mytus-2_w1000.jpg

Masivní podlahy Feel Wood vnímáme všemi svými smysly. Oko vidí, jak vévodí interiéru a dodává mu šťávu, kterou ze sebe nevymačká ani ten nejmodernější hi-tech materiál. Nos cítí, že jsme si domů donesli kus nefalšované přírody, dřevo s vlastním příběhem, který je vepsán v každém letokruhu a suku. Uši slyší, jak lehká, měkká a tichounká může být chůze po pravé masivní podlaze. Nejdůležitější je pro nás ale hmat. Každým kousíčkem těla, kterým se podlahy dotkneme, můžeme cítit jemnou strukturu prken. Vyzujte se a jen tak se projděte. Zážitek.

Dřevěné masivní podlahy: Jak položit dřevěnou podlahu (5)

seca-drevena-masivni-dubova-podlaha.jpg

V 5. dílu vás seznámíme se způsobem jak kvalitně provést pokládku a montáž dřevěné podlahy ... Představíme si 3 způsoby instalace dřevěné podlahy - pomocí sponek, šroubováním a lepením. Článek obsahuje i názorná videa s návodem jak na to ...

Dřevěné masivní podlahy: Ochrana, čištění, údržba (4)

www_Podlahy-vyroba-03_w640.jpg

Ve čtvrtém dílu našeho seriálu o dřevěných pasivních podlahách se dozvíte jak si poradit s přirozenou změnou barvy dřeva, s jakými rozměry dřevěných prken při pokládce počítat anebo jak si poradit s čištěním a údržbou dřevěné podlahy …

Dřevěné podlahy – Podlahové topení a masivní podlahy (3. díl)

www_Podlahy_03_w1200.jpg

Obáváte se problémů spojených s pokládkou dřevěné podlahy na podlahové topení? Nemusíte! Palubky nad podlahovým topením se dlouhodobě osvědčují a při dodržení několika pravidel mohou být bez obav použity. Více se dočtete v našem článku ...

Dřevěné podlahy – Vlastnosti dřeva (2. díl)

www_Podlahy-02_Masiv-sibirsky-modrin_w1200.jpg

Výběr vhodných dřevin pro využití ve stavebnictví - ať již v interiéru nebo exteriéru - musí respektovat vlastnosti vybrané dřeviny a účel využití. V krátkosti vás proto seznámíme s nejdůležitějšími parametry.

Dřevěné podlahy – atraktivní řešení pro každý interiér (1. díl)

www_Podlahy_01_w1200.jpg

Dřevo je přírodním materiálem s ideálními tepelně-izolačními vlastnostmi, nádherným, jedinečným a nezaměnitelným originálním povrchem, příjemným na dotek. Dřevo svým chováním přispívá k lepšímu interiérovému prostředí. Spolu s teplotou v místnosti, vlhkostí vzduchu a prouděním vzduchu má pro útulnost velký význam také povrchová teplota použitých stavebních materiálů.

SECA: Nový eshop podnikové prodejny

eshop_seca_borohradek.png

Nový eshop podnikové prodejny Vám nabízí široký sortiment dřevěných palubek, podlahovek, plotovek, latí a hranolů i masivní podlahy FeelWood! Ke všemu také příslušenství jako jsou příchytky, sponky, vruty, oleje, laky, barvy, lazůry a další.

Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu