Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 8 záznamů, Zobrazeno: 1 - 8

Pozvánka: Výstava Umění dřeva 2018

Vystava-umeni-dreva-2018.JPG

Výstava Umění dřeva představí ve dnech 1.-4.2. v pravém křídle Veletržního paláce tradiční přírodní materiál v uměleckém, mytologickém, historickém, tradičním i netradičním pojetí. K vidění budou umělecká díla jako např. obrazy, sochy, či šperky, dále historické solitéry, ale i moderní nábytek, hudební nástroje, hračky a loutky nebo mnoho různých řemeslných výrobků. Osobně si můžete prohlédnout a také vyzkoušet práci řezbářů, kteří na místě vyřezávají hotová díla.

Střední škola řezbářská Tovačov pořádá řezbářské dny

to4.jpg

Zveme všechny milovníky dřeva na tradiční prezentační a prodejní výstavu prací žáků oboru umělecký řezbář a truhlář nábytku. K vidění budou užitkové dřevěné předměty, sochy i vyřezávaný nábytek. Výstava se bude konat ve dnech 22. – 24. června 2016 v areálu Střední školy řezbářské na Nádražní ulici 146 v Tovačově v době od 8,00 do 17,00 hod.

Pozvánka: Výstava Out Of Limits Bořka Šípka

SIPEK_vystava-out-of-limits.JPG

Umělecká galerie Art Salon S v Tančícím domě uvádí retrospektivní výstavu českého výtvarníka a designéra Bořka Šípka s názvem Out Of Limits. V nově zrekonstruovaném druhém patře Tančícího domu bude ve velkolepé instalaci představeno téměř 200 děl od skleněných uměleckých objektů až po designové kousky limitovaných kolekcí, které autor vytvořil během různých obdobích své celoživotní tvorby.

Dnes 21.11. začíná na výstavišti v Českých Budějovicích výstava Vzdělání a řemeslo

ilustracni-foto-remeslo-a-vzdelavani-2012.jpg

České Budějovice - Již po osmnácté se sejdou na českobudějovickém výstavišti žáci a studenti základních škol, středních škol a odborných učilišť. Letos opět v rámci projektu „Úspěšná mládež CZ-AT s Jihočeskou hospodářskou komorou", za podpory MŠMT a Jihočeského kraje a pod záštitou ministra školství a ministra průmyslu a obchodu.

POZVÁNKA: „Pojďme si hrát“ – výstava dřevěných hraček

Plakát-Pojďme-si-hrát-vernisáž.jpg

Podzimní měsíce říjen a listopad budou v lomnickém muzeu ve znamení dětské výstavy. Po dvou úspěšných akcích s „Krtečkem“ výtvarníka Zdeňka Milera a „Neználkem“ malíře Jaromíra Zápala je to do třetice další, zaměřená na nejmladší věkovou skupinu našich návštěvníků.

Pozvánka na výstavu: Tradice a inovace - současná nábytková tvorba na Moravě

tradice_inovace_vystava_bystrice_pod_hostynem.jpg

Kdy: 14.6. - 29.7.2012 Kde: V prostorách zámku v Bystřici pod Hostýnem

Hradec nad Moravicí: Na hradeckém zámku jsou nové exponáty z ohýbaného historického nábytku

ohybany-historicky-nabytek-sspv-renova-ops-cz.jpg

Od 9.6. 2012 si mohou lidé prohlédnout expozici ohýbaného historického nábytku. Uvidí ji v rámci prohlídky Bílého zámku v Hradci nad Moravicí.

Veletrh / Výstava - Doprovodný program - Dřevo - Dřevěné konstrukce – Dřevostavby

strechy_praha.png

Nedílnou součástí každého veletrhu Střechy Praha je oblast dřevostaveb a dřevěných konstrukcí.

Nalezeno: 8 záznamů, Zobrazeno: 1 - 8

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu