Výchozí reklama
Výchozí reklama

koupací sud

koupací sud napsal:

Prosím moc o radu s koupacím sudem. Pokusil jsem se ho doma udělat, ale asi dělám někde chybu, protože mi stále protéká. Laťky mám frézované na pero/drážka půlkruhové a dno do nich mám zafrézované taky 20mm hlubokou drážkou. Mám pocit že spojení dno stěny mi táhne takže "těsní" a pero/drážka na spojích stěny nevím zda těsní ale stahuji to provizorně kurtou a je dorvaná jako blázen - pohledově se zdá, že pero do drážky sedí pěkně. Díky za radu.

Vloženo: 02.10.2014 20:26
0.0/5 (0 hlasů)

Celkem odpovědí: 2

Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Roman Tyčka: Re: koupací sud

Nebude jednodušší si ho koupit? Já jsem nad tím taky přemýšlel, že bych si to udělal svépomocí, ale nakonec jsem si koupací sud pořídil vlastní. Ale záleží samozřejmě na vás. Prostě když na to nemám skill, tak si to koupím. Tepelná čerpadla země-voda jsem taky vybíral od https://mastertherm.cz/sortiment/tepelna-cerpadla-zeme-voda/ a konzultoval to s nimi. A nevybíral jsem podle toho, jak se mi to líbilo, ale podle toho, co člověk skutečně potřebuje. ;-)

Emičak Eychlá: Re: koupací sud

Na koupací sud bych se zaměřila až v momentě, kdy budete mít vyřešený kompletně interiér. A do interiéru by určitě měl přijít https://rocal.cz/designove-krby designový krb jestli chcete být v 21. století alespoň trochu trendy. No opravdu, my jsme takto zvolili náš doplněk do obývacího pokoje. Pravda nebylo to nejlevnější, ale vypadá to skvěle.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu