Výchozí reklama
Výchozí reklama

Kování

Nalezeno: 50 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Novinka M&T: WC zámek integrovaný do těla kliky

kovani_MINIMAL_2.0_integrovane_WC_koupelnove_uzamykani_povrch_titan_cerny_mat_titan_braun_mat_cerny_chrom_brouseny_matny_nikl_foto_zdroj_M_T.jpg

Unikátní autorské řešení wc zámku integrovaného do těla kliky přináší český výrobce M&T.

M&T: Kliky? Dnes jedině antimikrobiální!

kolekce_kovani_minimal_povrch_mosaz_antik_foto_zdroj_mat.jpg

Na kliku saháme asi nejčastěji, a proto by bylo prima, pokud by dokázala sama likvidovat mikroby.. není třeba stříbra, stačí obyčejná měď či její slitiny… funguje to po staletí… více v tipu od českého M&T.

Trachea: Nemusíte čistit, stačí mít čisto

t-effect_antibakterialni_vlastnosti_povrchu_foto_zdroj_trachea.jpg

Antibakteriální povrchy na nábytku jsou nyní hodně poptávané… a zde je jedna novinka mezi nimi – T.effect… a 99,9% bakterií je samo za jeden den pryč.

M&T: Podlehněte kouzlu zlata…

kovani_MY_mosaz_lesteno_foto_zdroj_M_T.jpg

Zlaté prvky jsou módní záležitostí a v interiéru je stačí použít jen v akcentech… třeba na dveřním kování… Tipy na různé varianty zlaté mosazi, která je nejideálnějším materiálem pro kliky přináší český výrobce M&T.

M&T: Když klika stárne s grácií…

kovani_MY_mosaz_lestena_a_mosaz_antik_foto_zdroj_M_T.jpg

Elegance přirozeně zestárlých surových kovů je v interiéru příslibem neotřelosti provedení… a příkladem je mosaz ve své naturální podobě, třeba na akcentu dveřního kování…

X odstínů kování Rocksor

klika_rocksor_povrchove_upravy_foto_zdroj_m_t.jpg

Kování inspirované stavebním drátem, který se často jen tak povaluje... architekt Stanislav Fiala inspiraci přetavil do designového kování a to hned v několika materiálových a barevných provedeních.

JAP: Dvě křídla schovaná ve zdi

PROFIKIT_KOMFORT_foto_zdroj_JAP..JPG

Skládací pouzdro PROFIKIT už umí schovat dvě posuvná křídla a přitom si zachovává svoji schopnost mini transportních rozměrů. PROFIKIT KOMFORT se jednoduše skladuje i transportuje na místo stavby a přitom dokáže schovat hned dvoje dveře.

Jak co nejlépe rozvrhnout kuchyni? Pomůže vám nový showroom firmy Blum

01_blum.jpg

Máte už svou kuchyni v hlavě nebo na papíře, ale bojíte se, že vám pak ve skutečnosti nebude vyhovovat? Navštivte nový showroom firmy Blum a vyzkoušejte si, jak funguje nábytek naplněný věcmi, postavte si svou kuchyni na zkoušku a nechte si poradit, aby vám co nejlépe vyhovovala i třeba za 20 let.

HETTICH ČR: Fascin[action] – Okouzlení možnostmi

Fascin_Action__00.jpg

Společnost Hettich ČR v polovině roku 2018 přichází na trh se svou novou marketingovou platformou Fascin[action], jejíž cílem je prezentovat zájemcům o nadčasové a kvalitní bydlení spoustu možností, které nabízí špičkové nábytkové kování v návrhu nábytku 21. století. Již samotný název překladu evokuje okouzlení akcí. A určitě právem.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys pro dveře s malou tloušťkou

300201_1701_Duenntuer_w1000.jpg

Stále častějším požadavkem nábytkové tvorby je možnost využití tenkostěnných materiálů ve funkci dvířek a pohledových ploch. Nabídka vhodných konstrukčních prvků tak usnadňuje montáž i netradičních ušlechtilých materiálů. Společnost Hettich ČR přichází na trh s hned s několika miskovými závěsy Sensys, které jsou určeny pro dveře s malou tloušťkou.

HETTICH ČR: Nápady pro komerční objekty

2018-201-Obalka_w1000.jpg

Značka Hettich patří v kategorii nábytkového kování mezi prestižní pojmy. Nesetkáváme se s ní však jen u nábytku v soukromé sféře, ale pochopitelně také v interiérech komerčních objektů. Vždyť právě zde se při extrémním zatížení může projevit špičková kvalita použitých materiálů, technologií i celkového designu.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys v barvě černého obsidiánu

SensysObsidianschwarz_w1000.jpg

V nábytkové tvorbě poslední doby se stále více projevují požadavky zákazníků, nábytkových designérů i výrobců ve větším využití kontrastních ploch a potlačení rušivých elementů. Již dlouho se projevují snahy o představení velkých pohledových ploch, které jsou prosty zbytečných rušivých elementů. Zatímco úchytky narušují estetickou harmonii především v klidovém stavu, závěsy, tlumiče a další konstrukční prvky jsou výrazně viditelné při funkčním využití nábytku.

M&T: Zamelte panty!

pant_hranaty_obyvaci_pokoj_foto_zdroj_M_T.jpg

Nebojte se zamlít panty... ale ...u dveří! Nabídka je široká a hlavně = panty mají ladit! S čím a jak? Více v přiloženém tipu od českého výrobce dveřního kování - spol. M&T bratrů Ulichových.

J.A.P.: Neviditelný posuv

Dvere_Strong_v_posuvu_Premium_foto_zdroj-J-A-P.jpg

Na první pohled není vidět nic… A o to právě jde!... Více se dozvíte v přiložené aktualitě od českého výrobce designových dveřních systémů – společnosti J.A.P.

Hettich WingLine L: Kování pro skládané dveře velkých rozměrů

Title_WingLine_L.bmp

Firma Hettich přichází na trh se zajímavým kováním pro skládané dveře spojené s bokem skříně, s horním nosným profilem a dolním vodicím profilem. Kování představuje perfektní mechanické řešení pohybu skládaných dveří se dvěma křídly, které charakterizuje perfektní a tichý chod. Doporučujeme zhlédnout velmi poutavé video ...

Nalezeno: 50 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu