Výchozí reklama
Výchozí reklama

Veletrhy a výstavy

FOR PASIV 2018

Začátek 08.02.2018 00:00 konec 10.02.2018 00:00

6. ročník veletrhu, zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy, bude opět zastoupen prestižními firmami z oboru, podpořen širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery.

FOR PASIVje určen všem specialistům, odborníkům a těm, kteří se zajímají o nízkoenergetické, pasivní a nulové domy, ať už jsou to mladí perspektivní lidé, kteří řeší úspory energie v novém bydlení či starší generace, která si chce dopřát ještě dostatek výhod a pohodlí svého stávajícího domova.


Své uplatnění zde najde každá firma, která se věnuje projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování či poradenství.

Veletrh FOR PASIV nabídne i pro poučeného laika velmi atraktivní doprovodný program. 6. ročník se zaměří na dvě hlavní témata. Téma Život v pasivním domě představí praktické rady a poznatky přímo od majitelů pasivních domů a ve druhém tématu Zdroje tepla se zaměříme zejména na ty alternativní zdroje. Každodenní program doplníme opět o Poradenské centrum, které propojí návštěvníka přímo s odborníkem v požadovaném oboru. Program proběhne ve spolupráci s Centrem pasivního domu, Státním fondem životního prostředí ČR a dalších partnerů. 

Úplnou novinkou je konání 13. mezinárodní konference Centra pasivního domu s tématem Inovace pro nulové budovy, a to hned první den veletrhu 8. 2. 2018 v Kongresovém sále PVA EXPO PRAHA.

Veletrh proběhne v jedinečném souběhu společně 3. ročníkem projektu CESTY DŘEVA, který je zaměřen na dřevostavby, dřevěné konstrukce, materiály, výrobky, zpracování a technologie, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha, s.r.o.

Součástí souběhu veletrhů bude i postupové kolo velmi oblíbené Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Díky tomuto zaměření veletrhů obsáhne souběh obor stavění a rekonstrukce standardních, nízkoenergetických, pasivních či nulových staveb do A do Z.

Termín: 8. – 10. 2. 2018
Místo: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 – Letňany

Vloženo 21.11.2017 15:29

Galerie obrázků

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu