Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Zazelenat se a rozkvést… teď! - Design / Trendy

Grafosklo_celosklenene_dvere_s_jarnim_motivem_foto_zdroj_J.A.P..jpg

Roztáhněte závěsy, vpusťte do svého domova první jarní sluneční paprsky a převlečte svůj nábytek do barev svěže zelené trávy… a to velmi stylově za pomoci největších interiérových novinek!

Komentáře

Nalezeno: 9 záznamů, Zobrazeno: 1 - 9
overface

Mám typický panelákový byt – dlouhá úzká chodba a z ní vstupy do jednotlivých místností. Teď jsem si ji nechala vymalovat meruňkovou barvou. Právě uvažuji, že když v ní není místo fakt na žádnou pěknou dekoraci, zkusila bych si nechat potisknou šatní skříně, které chodbu po pravé straně lemují. Je to super nápad… Docela mě to inspirovalo…

motiv pampelišky

mám obývák laděný do bílo-zelené barvy a nechala jsem si tam na skříň nedávno potisknout overface s motivem té pampelišky, jak je uvedeno nahoře a musím říct, že to vypadá dobře, takže pokud chceš M. zvíraznit nějaký prostor, tak jdi do toho ;-)

Údržba

co to tedy vlastně je ten overface? je to tedy potisk ano? a jak se to udržuje, máte s tím zkušenost?

Re Simona

Ahoj, jo z článku to jde docela dobře vyčíst, že ten overface je potisk, ale i z osobní zkušenosti můžu potvrdit, že je to digitální tisk, který se ti údržbou určitě nezničí, já to čistím normálně houbičkou/hadrem s normálními přípravky jako je třeba jar a je to úplně vpohodě.

design

jo to je fakt dobrej design, to jsem ještě neviděla,. a poradí mi někdo jak je to s instalací? dávali jste si tam ty dvířka sami, nebo vám to dělal někdo zkušený? díky za info

Re Design

Ahoj my jsme montovali ty skříně s přítelem sami. Musím říct, že jsme to zvládli v pohodě. Do dvířek jsme namontovali panty. To samé do skříněk, a pak už nová dvířka jen nacvakly do skříněk. S trochou zručnosti to jde dobře. Pokud byste si na to netroufla, každý truhlář to zvládne v pohodě také ...

Re design

Ahoj Pavlo, díky moc za odpověď, já to tedy zkusím s přítelem namontovat sama. Snad se nám zadaří. Dvířka už mám objednané, takže až příjdou, půjdu na věc..

Re: Radka

Radko já myslím, že to určitě zvládnete v pohodě a jaké jste si ty dvířka vůbec objednali? jen jako barevné, nebo i s nějakým overfacem?

výsledek perfekto

mě se ten overface moc líbil, ale pak mě doma všichni přehlasovali k jednoduchosti, takže máme nakonec normální jednobarevný dvířka (černé) ale prosadila jsem si ten vysoký lesk co Trachea nabízí a vypadá to dost dobře řekla bych :-) i instalace v pohodě, takže nakonec to všechno dobře dopadlo!

Nalezeno: 9 záznamů, Zobrazeno: 1 - 9

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu