Výchozí reklama
Výchozí reklama

Výběr dlát

Radka Senkuličová napsal:

Pomozte mi prosím vybrat soustružnická dláta. Umíte mi někdo poradit prosím? Jsem spíš začátečnice práce se dřevem a učim se a hledám co potřebuju do dílny a je velikej výběr ale netuším která jsou opravdu dobrá ale zase za rozumnou cenu :) děkuji

Vloženo: 14.02.2016 19:56
0.0/5 (0 hlasů)

Celkem odpovědí: 2

Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Al Novotný: Re: Výběr dlát

Zdravím vás, protože máte určitě více zkušeností než já mám otázku. Jaká dráta vybrat do začátku https://www.ynaradi.cz/jak-se-zorientovat-ve-svete-dlat Pročítám články videa ale už mi z toho trochu... A nevím jaká vybrat.

Roman Tyčka: Re: Výběr dlát

Myslím, že jsem nějaká soustružnická dláta viděl na https://www.kutilmarket.cz/ tak se tam podívejte. Já mám ten e-shop docela rád, protože tam prodávají fakt leccos od vrtačky, přes šroubky a tak. A navíc nemusím chodit nikam do hobby marketu a nakoupím to v pohodičce na internetu a přivezou mi to až domů. :) Paráda. :) Určitě vyzkoušejte a podívejte se tam.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu