Výchozí reklama
Výchozí reklama

Prodej zavedené firmy (17let)na trhu

Prodej zavedené firmy s vybavenou dílnou na výrobu nábytku z lamina + 2x rd

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Stav: Použité
  • Stáří: Méně než pět let
  • Cena: 4700000 Kč
  • Kraj: Olomoucký
prodej zavedené a perfektně fungující firmy na výrobu nábytku z lamina , dílna + sklad+RD 3+1 , RD 2+1 + zahrada Veškeré strojní vybavení , kontakty , auto dodávka ,odbyt zajištěn . Dva rodinné domy 2+1,3+1 v obci Hnojice (18km od Olomouce) s plně vybavenou stolařskou dílnou a firmou (17let na trhu). Dílna o ploše cca 170 m² je kompletně zrekonstruována a odpovídá všem platným normám. Navazující rodinný dům se dá využít jako kanceláře popřípadě i menší maloobchodní prodejna s možností vybudování dalších prostor ve druhém podlaží domu. V současné době je dům zrekonstruován na přízemní byt 2+1 s kuchyní, pokojem, kanceláří, koupelnou s WC, vstupní chodbou a místností s plynovým kotlem, samostatným pro byt i pro dílnu .K dílně náleží stodola ( příruční sklad ) cca 90 m² ve které je umístěno odsávání , má přivedenou novou kvalitní el. přípojku přímo z hlavního rozvaděče tudíž se i zde dá dobudovat další dílna , součástí je i další WC .Druhý dům je o dispozici 3+1 s verandou, chodbou s plynovým kotlem, kuchyní, ložnicí, obývacím pokojem, dětským pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a zvlášť WC. Obě bytové jednotky i dílna mají vlastní rozvody plynu a elektřiny, voda obecní i vlastní studna , v obci se právě dokončuje nová čistička . Domy s dílnou a firmou se prodávají včetně know-how.

Publikováno: Sobota 09. Květen 2015 10:54
Pro zobrazení kontaktu na inzerujícího musíte se přihlásit nebo zaregistrovat se.

Galerie obrázků

Zařazeno v kategorii

Bazar > Nabídky > Stroje, zařízení

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu