Výchozí reklama
Výchozí reklama

Veletrhy a výstavy

FOR ARCH 2013

Začátek 17.09.2013 10:00 konec 21.09.2013 16:00

Stavební veletrh FOR ARCH, který svým minulým ročníkem opět potvrdil krédo nejnavštěvovanější akce svého druhu v ČR, vstoupil již do svého 24. pokračování. Každoročně přináší prezentace novinek z mnoha oborů spojených se stavebnictvím, své zastoupení na veletrhu mají přední výrobci, dodavatelé, řemeslníci, ale také investoři, developeři a zástupci dalších oborů souvisejících se stavebnictvím. FOR ARCH - stavební veletrh s nejdelší tradicí v ČR představuje pro české i zahraniční vystavovatele výbornou příležitost pro prezentaci svých služeb a výrobků v mezinárodní konkurenci. Akce již dávno necílí pouze na odborníky, zajímavé informace a tipy zde najdou také zástupci veřejnosti, kteří se chystají například na stavbu či rekonstrukci domu. Příští ročník proběhne v termínu od 17. do 21. září 2013 a jeho ústředním tématem budou „rekonstrukce a revitalizace“. Rekonstrukce a revitalizace domu se dlouhodobě vyplatí v mnoha ohledech. Někdy je kompletní rekonstrukce nutnost, jindy rozumná volba investora. Každopádně má spousty pozitivních přínosů a výhod, mezi které zejména patří zhodnocení rodinného či bytového domu, výrazná úspora energie za vytápění, zamezení tvorby plísní a zatékání, bezpečnější bydlení, lepší vzhled domu zevnitř i zvenku, pocit bezpečí, pohody a příjemné změny.

Co na veletrhu FOR ARCH v rámci tématu rekonstrukce a revitalizace naleznete? Střechy: Rekonstrukce plochých i šikmých střech, sedlových střech, zhotovení nadstavby, zateplení střech apod. Zateplení objektů: Zateplení celých objektů, zateplení obvodového pláště, střechy, sanace panelů obvodového pláště apod. Vnitřní rozvody: Opravy a výměna vnitřních rozvodů vody, plynu, elektřiny. Okna a dveře: Rekonstrukce a výměna oken, dveří nebo domovních vstupů. Balkóny a lodžie: Rekonstrukce, výstavba, opravy balkónů, lodžií aj. A další rekonstrukce a revitalizace Souběžně s FOR ARCHem proběhnou také veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY,SAUNY&SPA a FOR WASTE.

Proč se zúčastnit veletrhu FOR ARCH

■Profilace veletrhu k tématu REKONSTRUKCE A REVITALIZACE
■Nejnavštěvovanější stavební veletrh v ČR
■Největší stavební veletrh v Čechách s účastí zahraničních vystavovatelů
■Stavební veletrh s nejdelší tradicí v ČR
■Účast předních výrobců a dodavatelů
■Průřez všemi oblastmi stavebnictví (financování a realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce, vybavení staveb a další)
■Zastoupení investorů, developerů, výrobců, dodavatelů, řemeslníků a dalších z oborů souvisejících se stavebnictvím
■Vysoká návštěvnost, až 75 000 osob
■Praktické ukázky stavebních řemesel
■Odborný doprovodný program – konference, semináře, workshopy
■Rozsáhlá mediální kampaň v České republice i v zahraničí
■Odborné celostátní soutěže

Statistika roku 2012 Počet vystavovatelů veletrhu FOR ARCH: 824 Počet států: 19 Čistá výstavní plocha (v m2): 18 325 Návštěvnost veletrhu: 69 357 Počet akreditovaných novinářů: 278

Více informací na: FOR ARCH 2013

Vloženo 03.04.2013 08:17

Galerie obrázků

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu