Výchozí reklama
Výchozí reklama

Veletrhy a výstavy

HOLZ-HANDWERK 2018

Začátek 21.03.2018 10:00 konec 24.03.2018 17:00

HOLZ-HANDWERK je evropský veletrh strojních technologií a potřeb pro výrobu a zastřešuje všechny produkty a technologie relevantní pro běžný provoz dřevozpracujících podniků. Spektrum sahá od dřevoobráběcích strojů a elektrických či neumatických nástrojů přes upevňovací techniku, kování, stavební prvky a montážní systémy až po dřevo a dřevěné materiály.

Exhibition Centre
90471 Nürnberg, Germany

Veletrh HOLZ-HANDWERK se pravidelně jednou za dva roky stává místem setkáním truhlářů a stolařů, tesařů a návrhářů interiérů, ale také architektů, kteří se zde sejdou, aby nalezli inovační a prakticky orientovaná řešení na téma dřevo – od funkčních materiálů až po nejmodernější stroje a nástroje na zpracování a obrábění dřeva. 

Paralelně probíhající veletrh fensterbau/frontale je mezi odborníky považován za nejvýznamnější odborný veletrh pro okna, dveře, fasády, související technologie, komponenty a stavební prvky, v neposlední řadě pak pro stoje na výrobu oken. Jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky tato kombinace v určitých oblastech příbuzných témat přináší četné synergie.

Nomenklatura veletrhu:

  • stroje na obrábění dřeva
  • elektrické nářadí a pneumatické ruční nářadí
  • nástroje, brousicí a lešticí prostředky
  • technika na opracování povrchu
  • technika odstraňování odpadu
  • upevňovací technika a kování
  • stavební prvky, polotovary, vestavné částice a systémy pro nábytek a interiérovou výstavbu
  • dřevo, suroviny ze dřeva a dřevěné materiály

Další informace rovněž na: HOLZ HANDWERK 2018

Vloženo 23.01.2018 09:01

Galerie obrázků

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu