Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Podnikání: Malé firmy se nesmí nechat vmanipulovat do role exekutorů mezinárodních vztahů

banner-1157109_1280.jpg

Světové velmoci budí emoce. Rusko, Čína, Spojené státy, Německo nebo třeba Indie historicky vzbuzují očekávání i obavy a jsou středobodem politických i ekonomických diskuzí. Na tom není nic mimořádného, jen je třeba nepodlehnout mediální a politické masáži a nenechat se vmanipulovat do role exekutorů mezinárodních vztahů. Nejsme a nebudeme velmocí, což nám ale na druhé straně umožňuje podstatně vyšší svobodu rozhodování a flexibilitu v jednání. Patříme mezi ekonomické štiky Evropy, disponujeme skvělými podnikateli, máme zodpovědné zaměstnance i fungující stát.

Podnikání: Export hraček je závislý na osobních jednáních

kretek-detoa.jpeg

Vývoz českých hraček roste nejen v zemích Evropské unie, ale i na vzdálenějších trzích, třeba v Japonsku nebo Jižní Koreji. Velký zájem je o hračky z přírodních materiálů.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu