Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

InnoTech Atira: Nový facelift špičkového zásuvkového systému

Hettich_Atira_Kueche_M13_1_silber_w480.jpg

Nový zásuvkový program InnoTech Atira od společnosti Hettich vychází z osvědčeného systému InnoTech, který získal velkou oblibu především u náročných zákazníků. Nádherné atraktivní tvary, dokonalá povrchová úprava s volbou řešení v bílé, stříbrné nebo antracitové barvě, komfortní obsluha a bohatá stavebnicová skladba – to jsou hlavní přednosti moderního konstrukčního systému, který nachází uplatnění především v kuchyních a v nábytku pro obytné prostory. Variabilitu nabídky podtrhuje modulární řešení a spousta zajímavých doplňků.

HETTICH ČR, k. s.: Novinky, kam se podíváš

HETTICH-01-ArciTECH-02.jpg

Stánek č. 1 v pavilonu F na výstavě WOOD-TEC 2013 v Brně obsadila takřka symbolicky jedna z nejvýznamnějších firem na evropském trhu – společnost HETTICH ČR, k. s. V rozsáhlé expozici byla prezentována celá řada novinek, které zaujaly odborníky i laickou veřejnost.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu