Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Podnikání: Zakládáte malou firmu? Přihlaste se do programu Nastartujte se.

nastartujte-se.jpg

Přes tři sta přihlášených firem a ceny za více než 10 milionů korun už rozdělil od roku 2013 grantový program Komerční banky „Nastartujte se“. Do právě probíhajícího ročníku je možné se přihlásit až do letošního 6. září.

Konec nábytkářů v Česku? Asociace žádají podporu odborného školství

calounik-truhlar.jpg

Za dvanáct let ubylo 69 % absolventů truhlářských oborů, čalouníků je méně dokonce o 80 %. To vše v době, kdy nábytkářský průmysl posiluje sedmým rokem za sebou, export vzrostl za poslední pětiletku téměř na dvojnásobek a mzdy rostou v oboru osmiprocentním tempem. Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR), Klastr českých nábytkářů (KČN) a Cech čalouníků a dekoratérů (CČD) proto učinili další kroky pro podporu odborného školství a u příležitosti MOBITEX 2018 předkládají aktuální analýzu tradičního oboru.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu