Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Zpracování dřeva - materiály, výrobky, konstrukce, technologie

zpracovani-dreva.jpg

Komplexní technická příručka pro všechny, kdo pracují se dřevem. Od řeziva přes polotovary až po finální výrobu! (Publikace, která na našem trhu dlouho chyběla.)

Matrix startuje novou etapu ve vývoji a zpracování dřeva

matrix-01_galerie-980.jpg

V třebešovském areálu firmy byly postaveny dvě haly vybavené novými technologiemi. V jedné z hal je výroba která bude produkovat například dřevěné fasády či terasové podlahy z modřínu a dubu. Ve druhé hale je inovační centrum, v němž se chtějí zabývat vývojem nových výrobků ze dřeva především pro stavební průmysl.

PODNIKÁNÍ: Nová legislativní úprava zákona č. 201/2012 Sb. o ovzduší

Paragraf.jpg

Pokud je vaše provozovna v provozu déle než 10 let, průmyslově zpracovává dřevo o roční spotřebě materiálu nad 150 m3 nebo vyrábí dřevotřískové, dřevovláknité a OSB desky nebo spaluje paliva v kotlích s celkovým tepelným příkonem nad 300 kW, přečtěte si pozorně tento článek.

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu