Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Úložné prostory

Zavřete šatnu stylovými dveřmi

Šatnu nemusíme zavírat jen příčkou se standardními dveřmi. Nechte se inspirovat designovým kouskem z dílny českého výrobce J.A.P.

Celoskleněné dveře Strong
Zdroj: J.A.P.

Vaše šatna prostě nemá chybu? Vybavili jste si ji velice praktickým úložným systémem v podobě různých skříněk, polic a šatních tyčí? Teď už jen vyřešit jak zamezit nadměrnému víření prachu… Nechcete šatnu uzavřít fádními dveřmi, ale pěkně designovým kouskem, který by posloužil třeba i jako dekorace? Už jste slyšeli o skleněných dveřích Strong?

Výchozí reklama

„Jedná se o celoskleněné dveře s profilem z eloxovaného hliníku, které vám umožní nenásilnou formou oddělit šatnu od ložnice či chodby. Sklo zachová vzdušnost interiéru a propustí světlo do každého koutu šatny,“ říká pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která se zabývá výrobou dveřních systémů a dodává: „U šaten jsou nejčastěji využívané posuvné dveře, protože šetří místo. Vy tak můžete využít každý centimetr pro uložení vašich věcí.“ Pokud pro dveře zvolíte jiné než čiré sklo, tedy pískované, gravírované či Grafosklo, mohou sloužit také jako zdobný prvek vašeho bytu či domu. Celoskleněné dveře jsou ideálním řešením díky jejich eleganci, ale i skutečnosti, že se velice dobře udržují.

Více na www.skrytazaruben.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Dveře Šatny


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Václav Jánský: Šatna Pátek 05. Duben 2019 13:28
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu