Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Rekonstrukce domu, bytu: Stavíte? Rekonstruujete? TAK NECHYBUJTE!

Dverni_kridlo_SAPELI_model_ALEGRO_dyha_javor_foto_zdroj_SAPELI.JPG

Pokud jste se rozhodli ke stavbě či radikální přestavbě svého bydlení, tleskáme vám. Ovšem pozor! Známe několik „háčků“, které vám mohou vaši aktivitu pěkně otrávit nebo dokonce zhatit.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Rekonstrukce

My jsme při rekonstrukci domu nechybovali, protože jsme se obrátili na odborníky z http://www.pwinterier.cz/ , kteří udělali celou rekonstrukci za nás. Od návrhu, až po realizaci, takže my jsme to měli bez jakéhokoli stresu.

Rekonstrukce

Momentálně rekonstruujeme také, takže se nám tento článek velice hodí na to, kde dávat a kde nedávat pozor. :-) Dlouho jsme také vybírali vhodnou a nám vyhovující firmu a nakonec jsme se rozhodli vyzkoušet služby firmy http://www.pwinterier.cz . Tak tedy doufáme, že z toho nebudeme zklamaný a výsledek bude stát za to... Nicméně by se nic pokazit nemělo, podle jejich recenzí :-) ...

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu