Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Jak bydlí páni kluci? Tak, že jim to každý závidí!

Trachea_nabytkova_dvirka_studentsky_pokoj_rada_Overface_motiv_motorkar_foto_zdroj_Trachea.jpg

Klukovství není omezeno konkrétním věkem, ale jedná se spíše o stav mysli, který mnohé muže neopouští ani ve stáří. Fascinace rychlými stroji, vědou a technikou nebo dobrodružnými příběhy, to jsou věci, které člověka v mládí chytnou a jen tak nepustí. Pojďte se spolu s námi podívat, jak může bydlení takových věčných kluků vypadat!

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Super inspirace

Díky za inspiraci na vybavení chlapeckého pokoje, jelikož toto téma zrovna řeším. Synům jsou nyní 3 a 4 roky a už je načase jim udělat vlastní pokojíček, tudíž sháním motivaci, jak na to, jelikož nejsem schopna sama nic vymyslet. Moc se mi líbí tento https://www.hezkydetskynabytek.cz/detske-pokoje/champion-racer.html , kde je vše laděné do stylu závodních aut, což si myslím, že by se klukům mohlo líbit. Ale váhám, zda by nebylo lepší něco obyčejnějšího, aby se jim to tak brzy neokoukalo, co myslíte? Má cenu jít do něčeho takto tématického?

Dětský pokoj

To je nádherný pokoj. Z toho s motorkou by byl syn nadšený. Musím to probrat s manželkou, jestli bychom mu neměli pokoj předělat. Přece jen už mu bude 10 let a přijde mi, že ho má pořád dost takový dětský. Jediné, co jsme v něm udělali za poslední dobu, tak že jsme mu koupili větší postel a matraci tady https://www.matracky.cz/ .

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu