Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Koupelnová fantazie

Dreja_na_miru_skrinka_ve_tvaru_pismene_B_foto_zdroj_Dreja__1_.jpg

Také máte jasnou představu o tom, jak by měla vypadat vaše koupelna? Měla by mít neotřelý design, vybavení v atypických rozměrech či oblé tvary? Máte jasnou vizi, a přesto nemůžete najít to pravé? Už nemusíte hledat, máme pro vás řešení.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Koupelna

Na první pohled jsem si myslel, že je to focené v nějakém barber shopu :-D . Takovou koupelnu bych fakt nechtěl. Jsem rád, že když manželka domlouvala s https://www.gareko.cz/ rekonstrukci naší koupelny, tak se držela střízlivějších nápadů a máme tak takovou běžnou, pěknou koupelnu s vanou i sprchovým koutem :-) .

Chceme to mít také

Musela jsem manžela zase přesvědčit aby mně koupil nějaké https://www.univers.cz/zaluzie/ žaluzie do koupelny protože mně skutečně začalo vadit jak na mě ostatní čumí. Ono třeba lidem co žijí v RD někde na samotě to nepřijde, ale my máme RD a okolo nás je snad 100 bytů a někdo stále chodí okolo.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg Ohra_120x90.jpg Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2024 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.