Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Bezpečný pokoj pro malého nezbedu

Trachea_nabytkova_dvirka_rada_Overface_motiv_vodni_svet_foto_zdroj_Trachea.jpg

Zařizujete pokoj pro své ratolesti… Chcete, aby se v něm cítili dobře, ale zároveň myslíte na jejich bezpečnost? Líbily by se vám pestré barvy, oblé tvary a nějaká hezká dekorace, která by byla při nejmenším nezničitelná? Máme pro vás několik tipů!

Komentáře

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3
Super

Velmi inspirativní článek a hodně mi pomohl při rozhodování. Zařizuji pokoj pro 2-letého syna, takže dbám hodně na bezpečnost a na design. Nějakou přestavu, co bych chtěla již mám, ale teď to někde sehnat :) Líbí se mi dekorace na http://www.hezkydetskynabytek.cz/doplnky.html , takže bych chtěla něco v takovémto veselém stylu. Nevíte někdo o něčem dalším? Nejlépe, aby se na to mohl člověk zajet někam podívat?

Mě se hrozně líbí tohle https://www.interiery.cz/cs/detsky-pokoj-inspirace-fotogalerie/studentske-pokoje/fotky

Pokoj

My máme pro syna taky barevný pokojíček. Manželka se při jeho zařizování vyřádila, ale povedlo se jí to. Pokojíček je fakt pěkný :-) . Jemu se tam taky líbí, ale sám si tam hrát nechce, což je pochopitelný. Je ještě malý. Buďto si tam hrajeme s ním, nebo si vezme hračky na deku do obýváku, když se třeba s manželkou díváme na televizi. Má svoji deku, kterou jsme mu koupili k narozeninám z https://www.tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-deky-z-biobavlny/ a na té si hraje nejraději :-) .

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu