Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

J.A.P. - Kam až mohou dveře růst?

dvere_master_bez_naprazi_otocne_a_posuv_premium.jpg

Nová generace dveří s hliníkovou konstrukcí pořádně zahýbala s rozměry dveří – posuvný cvalík o váze 160 kg nebo otočné řešení bez nadpraží do výšky 3, 7 m…. ukázku skloubení těchto dveřních obrů v interiéru pomocí skleněného pláště přináší aktualita českého výrobce – přerovského J.A.P.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Toto je hodně zajímavé řešení, díky za článek a inspiraci. O nějakých nových dveřích do našeho bytu právě přemýšlím už pěkně dlouho. Původně jsem chtěl koupit nějaké obyčejné z hobbymarketu. Naštěstí mi to ale bylo rozmluveno. Nakonec jsem tedy investoval do mnohem kvalitnějších dveří od značky Hörmann. Povedlo se mi je sehnat přes https://www.podlahyhajny.cz/dvere/ a musím říct, že to byla opravdu dobrá investice.

Můj manžel měl autonehodu, a tak jsme museli nechat vyměnit dveře v celém domě, na což nám kamarád poradil stránky https://www.jis.cz/, kde jsme našli posuvné hliníkové dveře, které se nám moc líbili, a tak jsme je objednali a firma nám je nainstalovali. Teď tedy máme bezbariérový dům, což je momentálně veliká výhoda, když manžel je dočasně na invalidním vozíku.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu