Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Video: Pokládka dřevěné podlahy na podlahové topení - suchá cesta! (FeelWood + Jupiter)

podlahar.png

Jak položit dřevěnou masivní podlahu na podlahové topení suchou cestou se dozvíte v našem videu. Ano, díky tomu systému se dá šroubovat dřevěná podlaha přímo na podlahové topení. Jedná se o FeelWood podlahy společnosti SECA a teplovodní podlahové topení firmy Jupiter. Víme jaké použít dřeviny, rozměry , aby vše fungovalo tak jak má a vy se doma cítili skvěle. Podívejte se na povedené video ... !

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Podlaha

Dřevěná podlaha je nejlepší. Není tak studená jako dlažba a na úklid je stejně praktická. Já bych jinou podlahu nechtěl. V zimě tu máme krásné teplo, a to jednak díky příjemné podlaze a pak taky díky akumulačním kamnům od Norsk Kleber https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ , se kterými jsem fakt spokojený. Doporučil mi je kamarád, ale já jsem pořád váhal mezi akumulačkami a obyčejnými krbovými kamny a po jedné zimě vím, že jsem udělal dobře. Nemusím ráno zatápět, máme tu krásné teplo, nikdy přetopeno, prostě jsem to vychytal dobře.

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu