Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

SUSO: Nejlepší mladí truhláři a zedníci za rok 2018 jsou na světě!

01_truhlari_SUSO.jpg

Nejlepší mladí truhláři ze středních škol z Česka, Slovenska a Polska se utkali ve finále 22. ročníku Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Finálové kolo ukázalo, že i přes setrvalý nedostatek řemeslníků na trhu mohou mít dané obory před sebou světlou budoucnost postavenou na kvalitně a profesionálně odvedené práci. Soutěž v rámci mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH hostilo 18. až 21. září letenské výstaviště PVA EXPO PRAHA. Finále proběhlo ve spolupráci a pod záštitou Magistrátu hlavního města Prahy.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Truhlář

To už je nějaký pátek, když jsem končil ve škole a absolutně vůbec jsem netušil, co budu dělat. Zůstal jsem v oboru a teď mám svoji truhlářskou dílnu a jsem spokojený. Práce se dřevem je krásná, ale náročná. Nejvíc mi dělá problém, abych si hlídal, abych měl dostatek ochranných pomůcek, takže tak jednou za dva až tři měsíce objednávám z https://www.uvex-safety.cz/cs/ . Jakmile si nevezmu rukavice nebo brýle, tak se mi něco stane :-D .

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu