Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Festool: Tesařské motorové pily

festool_tesarske_motorove_pily.jpg

Ať už dřevo nebo izolační materiály, Festool má řešení pro všechny běžné materiály v dřevostavbách. Předkládáme vám přehled tesařských řetězových pil Festool ... (video)

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Tesaři

Mně se tesařská práce strašně líbí. Obdivuju každého, kdo umí do dřeva něco vyřezat. Je to strašně těžké. Jakmile říznete trochu víc, už se s tím nedá nic udělat. my jezdíme do lesa na dřevo na topení a taky si tam občas hraju a něco si zkouším vyřezat, ale mám jen obyčejnou motorovku a ani mi to moc nejde :-D . Doma topíme v akumulačních kamnech Norsk Kleber z https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ a je to paráda. Kamna vydrží dlouho teplá, takže stačí, když přiložíme ráno než jdeme do práce a ještě odpoledne jsou teplá a topí.

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu