Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Videonávod - Dřevo z kouta: Výroba dubového stolu

Jak_vyrobit_Dreveny_dubovy_stul.jpg

Ve videoseriálu "Dřevo z kouta" se dozvíte jak vyrobit poctivý dubový stůl včetně tradičních truhlářských technik jako je svlak nebo čepování. Postupně uvidíte techniky rozmítání, omítání, srovnávání, tlouškování, lepení, tlouškování napřesno, zakracování, dlabání, formátování, výrobu svlaků, frézování, broušení a natírání. Ufff ...

Komentáře

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4
Dubový stůl

Musím uznat, že je to moc hezky natočený video návod na to, jak vyrobit dubový stůl - ostatně do toho už se odhodlávám pustit snad přes rok, protože dřeva na to máme na chalupě (kde v okolí vlastníme docela velké pozemky lesů) opravdu hodně. Navíc už jsem i kvalitně vybaven do dílny, co se týče zimního oblečení, protože jsem si z eshop second hand https://www.onlinesekac.cz/second-hand-panske-bundy/c-39 objednal parádní softshellovou bundu, ve které se mi bude dobře makat :-)

Nábytek

Parádní návod na výrobu dubového stolu. Zkusím to manželovi ukázat a uvidíme jestli se mu do toho bude chtít, moc se mi to líbí. Momentálně vyrábí pro dceru postel do pokojíčku, která bude vypadat jako domeček. Na práci jsem mu nakoupila montérky a ochranné pomůcky z tohoto webu https://www.uvex-safety.cz/cs/ , je s nimi moc spokojený.

Stůl

Pěkný stůl. Mně by takový úplně stačil, ale manželka chtěla mít nábytek v celém domě v jednom stylu, tak vybrala jídelní stůl z https://www.finecase.cz/ spolu s ještě dalším nábytkem. Výběr nábytku jsem nechal na ní, protože mě je úplně jedno, jaký tu bude. Hlavně, když už bude všechno hotové a nebudu muset na domě nic dělat.

Stůl

Skvělý článek o výrobě stolu. Můj dědeček byl truhlář a miloval dřevo, proto jsme měli doma všechno ze dřeva. Nedávno jsem, ale musela zařizovat jeho pohřeb. Byl to člověk plný dobroty, laskavosti a neuvěřitelného smyslu pro humor, a tak jsem mu chtěla zajistit důstojné rozloučení. Na internetových stánkách https://www.pohrebnisluzba-helfi.cz/kontakty/praha-2.html jsem objednala pohřební službu Praha 2, která mi poskytla podporu. Společně jsme vybrali vhodné místo pro pohřeb, dřevěnou rakev, ale i květinovou výzdobu, hudbu, kterou měl rád.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu