Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Dobrá práce: Zlaté české paličky. Udržet bubeníkům rytmus pomáhá malá manufaktura

vyroba_palicky_pro_bubeniky.jpg

Než se dostane do rukou bubeníka, třicetkrát ji musí někdo vzít do ruky. A pak zvážit, změřit, usušit, ohoblovat, vybrousit, nalakovat, označit a zabalit. Život paličky ale není jepičí. Naopak, její odolnost musí být stoprocentní – a to umí zaručit jen ruční výroba. Automatický stroj to nesvede a na světě je jen málo firem, které to dovedou. Patří mezi ně i malá manufaktura na jihu Čech. Jak vypadá ruční výroba bubenických paliček v českých podmínkách, odhaluje obrazová galerie.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Snad se dokčáme jiných cen

Koukala jsem se teď na to, co nabízejí různí truhláři a nestačila jsem se divit. Tolik lidí dnes nedokáže vyrobit kvalitní https://www.jis.cz/drevene-dvere/ dřevěné dveře, chápete to? Já teda rozhodně ne. Opravdu nevím co je na tom tak těžkého se něco tak primitivního naučit. Mohl by mi to někdo vysvětlit?

Snad se dokčáme jiných cen

Když ti malí živnostníci na tom jsou teď tak dobře díky jejich vysokým příjmům za covidu tak by se mohli začít rozhlížet po tom jak s těmi penězi budou dlouhodobě nakládat, nebo ne? Já třeba doporučuji zvážit investice do půjček přes https://www.julu.cz. Tam jsme si už vydělali s manželem opravdu hodně peněz!

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu