Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Školy: Žáci z Přímky si Den povolání užili, a ještě dostali pochvalu!

IMG_4887.jpg

Spolupráci se základními školami jsme v letošním školním roce završili Dnem povolání v ZŠ JUDr. Mareše Znojmo. Vážíme si nabídky, že jsme byli ke spolupráci osloveni, děkujeme za pochvalná slova po akci samé.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Petr Cívka

Tak ono pro děti jsou podobné akce vždycky jako svátek a možnost se ulít ze školy. To znám z vlastní zkušenosti, když k nám do papírem chodily děcka na exkurze. Z vlastní podstaty je to nemohlo bavit – vysvětloval jsem jim, jak se kašírují krabičky a jak vyrábíme lepidla, což nebaví pořádně ani mě, ale byly spokojená. Stejně jak ty moje, když jsem jim koupil u https://www.naturehikecz.cz/ vybavení na kempování a na dva dny je uvolnil ze školy s tím, že jsme jeli pod stan. Brblaly sice, že nemají telefon, ale nakonec byly rády, že se nemusí učit a sedět ve škole. ;-)

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu