Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Jak správně uskladnit dřevo, aby dobře vyschlo

Title_jak_optimalne_uskladnit_drevo.jpg

Dostatečně vysušené dřevo je základem pro správné a úsporné topení. Při topení vlhkým dřevem můžete prodělat až 40% nákladů na topení! Přečtěte si, jak dřevo skladovat tak, aby Vám dostatečně vyschlo.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Dřevo

Tohle bych tesal. Nedávno jsem byl na návštěvě u známého, který si u https://www.flamen.cz/kategorie-produktu/akumulacni-kamna/ pořídil akumulační kamna a začal topit dřevem. No, kromě toho, že letošní sezónu chtěl topit mokrým dřevem mě překvapil i tím, jak měl to dřevo uskladněné. Tak jsem mu vysvětlil, že tohle by měl předělat a znovu a lépe. Nadšený nebyl, ale nakonec mi dal za pravdu. Ještě mu pošlu tenhle článek. :)

dřevo

Skvělý článek, který mně jako amatérovi přestěhovanému z pražského sídliště do rodinného domku velice pomohl :-) Dřevem budeme nejspíše většinu zimního ročního období topit v kamnech, a tak se nám budou hodit tipy na uskladnění. Letos na jaře jsme si s manželkou udělali radost a pořídili si na zahradu robotickou sekačku od https://www.robotprofi.cz/ , takže zbylo více času na štípání třísek ;-)

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu