Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Trendy: Chytrá terasa, která šetří zastavěnou plochu pozemku

tiny_house_s_terasou2.jpg

Tento začínající trend je populární zejména v zahraničí, ale začíná se dostávat i k nám. Pokud máte malý pozemek a na něm možnost postavit menší domek k bydlení, proč nevyužít další možnosti, jak zvětšit svůj životní prostor. Tato chytrá terasa vám v tom pomůže.

Komentáře

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3
Mělo by se na to myslet, věra

Zajímalo by mě hlavně jaký tam je prostor na kreativitu a nějaké praktické věci.Vím samozřejmě že se tam snaží využít prostor od A do Z, ale to není samozřejmě všechno. Musíte také myslet na praktické věci jako jsou třeba prostorné https://www.jis.cz/parapety-vnitrni/ vnitřní parapety. Protože co jsem se tak koukala na fotky, tak se tam parapety objevují,ale moc prostoru se jim nedává.

Diana

Koukám že tady každý rozumí dřevu, když jste ale takoví všeumělci, tak byste také něco mohli vědět o penězích nebo ne? Potřebuji poradit jestli ta investice do půjček přes https://www.julu.cz nemůže být nějakým způsobem vadná. Hrozně ráda bych tam totiž dala nějaké peníze a ty následně zhodnotila, jestli si rozumíme.

terasa

Velice pěkná idea, kterou bych rád zapracoval při našem pokusu o stavbu nové dřevěné terasy na zahradě, o což se budeme se synem v blízké době snažit :-) Vzhledem k tomu, že přichází pomalu ale jistě léto a nás bude čekat hned několik různých oslav, tak musíme počítat s větším prostorem pro tolik lidí. Dále máme v plánu z e-shopu https://www.tentino.cz/ objednat párty stan, který poslouží v případě nevyhovujícího počasí.

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu