Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Vekra: Jak se žije v lipovém objetí

RD_Lipova_alej_Hranicna_exterier_okna_VEKRA_Alu_Design_Classic_foto_zdroj_VEKRA__2_.jpg

Malebné prostředí Jizerských hor dalo vzniknout modernímu horskému domu, který plní požadavky současného bydlení, ale zároveň respektuje okolní přírodu a ráz krajiny. Z jedné strany mu tak „kryje záda“ stará lipová alej a místo lišek tam dobrou noc chodí dávat srnky.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Bydlení

Dům vypadá pěkně, ale na mě je to moc moderní. Já mám rád takový ten starý vesnický styl. Nejvíc se mi tak líbí ty stromy vzadu. Ty mají velký význam. Máme velkou zahradu se spoustou stromů, vlastní studnu na zahradě a topíme dřevem v akumulačních kamnech, která jsem objednal z https://www.flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ , tak se snažíme být co nejvíc nezávislí. Kamna jsou dostatečně výhřevná, takže nám bez problému vytopí celý dům a ani přes noc tu není zima, protože se z nich uvolňuje naakumulované teplo.

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu