Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Design / Trendy - Kuchyně MAGNIFIC získala cenu časopisu Architekt za inovace

Kuchyně s výškově polohovatelným pracovním pultem, „MAGNIFIC“. Design: Karel Nedbal a Hynek Maňák

Kuchyně s výškově polohovatelným pracovním pultem, „MAGNIFIC“
Zdroj: Nadop Ořechov
Autor: Nadop Ořechov

„Cenu časopisu Architekt“ v rámci soutěže NÁBYTEK ROKU 2011, kterou organizuje Asociace českých nábytkářů získala firma NADOP – VÝROBA NÁBYTKU a.s., za výrobek kuchyně s výškově polohovatelným pracovním pultem, „MAGNIFIC“. Design: Karel Nedbal a Hynek Maňák.

Výchozí reklama

Nezávislá hodnotitelská komise pracující při Asociaci českých nábytkářů ocenila design výrobku ve spojení s technickým provedením výrobku. Prosvětlený prostorový pracovní pult vybavený elektrickým polohovacím systémem umožňuje plynulé nastavení do optimální pracovní polohy podle výšky postavy nebo prováděné činnosti. Zároveň byla pozitivně hodnocena míra bezpečnostních prvků, které výrobce v pohyblivém kuchyňském pultu využil. Kuchyně je vybavena bezpečnostním systémem, který zamezuje úrazu nebo poškození předmětů v blízkém okolí, při pohybu pracovní desky nahoru a dolů. Vestavné kuchyňské spotřebiče (trouba, mikrovlnná trouba, kávovar) jsou zakryté vodorovnými přesuvnými dvířky. Provedení vysoká bílý lesk v kombinaci s exotickou dýhou „Crazy Wood“. Jedná se o výrobek, který v dnešním světě neustále se zvyšujících nároků na interiérové vybavení i účelnost interiérového zařízení, staví pomyslnou příčku očekávání zákazníka opět výše.

(zdroj: www.nadop.cz)

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Kuchyně


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu