Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

Jak se vyrábějí dřevěné pelety?

vyroba-drevenych-pelet.jpg

Názorné video, které vás provede výrobou kvalitních dřevěných pelet.

Komentáře

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2
Slyšeli jste slovo Boží

Pelety jsou CO2 neutrální a cenově výhodné. Slyšeli jste slovo Boží, Amen. Pelety mají určitě svoje výhody, ale: zmínili ekoteroristé, že sice piliny jsou odpad při pilařské a truhlářské výrobě, ale že na slisování pilin do pelet je potřeba elektrický proud, do napytlování je potřeba elektrický proud a že elektrický proud se vyrábí převážně z uhelných elektráren, které CO2 neutrální rozhodně nejsou a mezi dalšími zdroji jsou jaderné elektrárny, které jsou nepopulární zase z jiného důvodu a v Německu je vypínají či už vypli??? A propagátoři pelet na videu klamou tělem, když tvrdí, že uhlí se musí do Evropy dovážet. To my ovšem tady v ČR či třeba v Polsku víme, že.. Kdyby aspoň tolik neoblbovali.

pelety

Já topím také dřevěnými peletami, ale přiznám se, že jsem ještě nikdy nepřemýšlel nad tím, jak se vyrábí. Vloni v zimě mi je doporučil soused, který s nimi topí, tak jsem si je hned objednal z https://www.premium-pelety.cz/ a musím uznat že měl pravdu. Topení je s nimi mnohem lepší než s klasickým dřevem.

Nalezeno: 2 záznamů, Zobrazeno: 1 - 2

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu