Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Dřevěné konstrukce

drevene-konstrukce-Volyne.jpg

s podtitulem - Příklady výpočtu a řešení podle Eurokódu 5 ČSN EN 1995-1-1.

Netradiční kašna - obří lžíce v Jablonném nad Orlicí

05-obri-lzice-jablonne.jpg

Náměstí v Jablonném nad Orlicí ve čtvrtek zažilo velké stěhování. Za pomoci jeřábu se usazovala v horní části rynku nová obří dřevěná lžíce, která v Jablonném léta sloužila jako netradiční kašna.Ta původní však už byla v dezolátním stavu a rozlomila se, proto byla loni na podzim demontována.

KASPER CZ připravil pro odborníky seminář

kasper-cz-pripravil-pro-odborniky-seminar.jpg

Dynamika, moderní prostředí i výrobní trendy. To jsou atributy, které charakterizují činnost trutnovské firmy KASPER CZ, jednoho z leaderů v oblasti výroby dřevěných konstrukčních systémů. Tato trutnovská firma se však v budoucnu chce profilovat nejen jako přední český výrobce dřevěných konstrukcí, který disponuje jedním z nejmodernějších závodů v Evropě, ale také jako organizátor odborných seminářů orientujících se na problematiku výroby dřevěných střešních konstrukcí se styčníkovou deskou, střešních vazníků, atypických dřevěných konstrukcí a dřevostaveb. Chce sdružovat firmy a projektanty, které tato problematika zajímá, chce nabízet prostor pro vzájemnou konzultaci, předávaní si zkušeností a prezentaci novinek v tomto oboru.

Nalezeno: 3 záznamů, Zobrazeno: 1 - 3

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu