Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Sochy z javorového dřeva se rozmístí po Bystrci

01-sochy-bystrc.jpg

Závěrečná vernisáž jedenáctého ročníku Brněnského plenéru se uskutečnila ve středu v areálu hradu Veveří. V areálu budou k vidění pouze ve čtvrtek, potom budou sochy, které jsou majetkem města, umístěny ve veřejném prostoru v Brně-Bystrci.

Zajímavosti: Pět nových rekordů řezbáře Jiřího Halouzky

rezbar-jiri-halouzka-u-svych-vytvoru.jpg

Jiříkov - Řezbář Jiří Halouzka to s pilou a se dřevem umí. Že je mistr velkých soch, to už prokázal mnohokrát, potvrzují to i certifikáty za získané rekordy, mimo jiné i ten světový za největší dřevěný vyřezávaný betlém v životní velikosti.

POZVÁNKA: Na řezbářském sympoziu se představí francouzské rozmanitosti

pozvanka-rezbarske-sympozium.jpg

Ve dnech 4. – 7. září 2013 se bude konat na zahradě Památníku Karla Hynka Máchy v Doksech XXVIII. ročník řezbářsko‐sochařského sympozia. Setkají se zde řezbáři z různých míst Čech. Před očima návštěvníků mistři řezbáři oživí dřevo stromů a vykouzlí ze dřeva jedinečná umělecká díla.

Na dřevěné soše mnohdy pracuji i několik let

2691037--socha-vodnika-v-urbanove--1-950x0p0.jpeg

Hostem pátečního pořadu Tandem na Českém Rozhlasu Region byl sochař, umělecký truhlář, řezbář, předseda Sdružení výtvarných umělců Vysočiny Pavel Toman.

Nalezeno: 4 záznamů, Zobrazeno: 1 - 4

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu