Výchozí reklama
Výchozí reklama

Olepovačka hran K321 Casadei

Prodám olepovačku hran Casadei K321, rok výroby 2009, uvedení do provozu rok 2010, nový podávací pás, nový řemen pohonu frézek, pečlivá údržba stroje. Cena je včetně DPH.

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Stav: Použité
  • Stáří: Neuvedeno
  • Výrobce: Casadei industria
  • Cena: 140000 Kč
  • Kraj: Moravskoslezský
  • Město: nový jičín
CASADEI K 321 je optimálně vybavený stroj určený pro malé a začínající výrobce. Jedná se o profesionální stroj, který umožňuje olepování ABS a PVC hran. Stroj je vybaven dávkováním lepidla z vlastní vaničky, automatickým podávacím systémem pro řez svitkové pásky PVC, ABS 2 mm a všemi potřebnými jednotkami pro dosažení perfektního olepení hran. Dávkování lepidla z vaničky v provedení Teflon®, do které se používá granulované tavné lepidlo (EVA,PUR). Vanička je vybavena elektronickým digitálním ukazatelem teploty lepidla.

Pracovní agregáty:

zásobník na cívkové hrany s podáváním
automatické nůžky na odstřižení hrany z cívky
nanášení lepidla pomocí válečku z teflonové vaničky
kapovací jednotka se silnými nůžkami
frézovací jednotka včetně přesného kopírování

Ovládání jednotek je velmi snadné, provádí se pomocí přehledného ovládacího panelu. Ten je tvořen membránovou klávesnicí a LCD displejem na přední straně. Unikátní funkcí je automatický systém hlídající servisní intervaly a upozorňující na nutnou údržbu stroje. Součástí je i zobrazování teploty, počtu olepených metrů a pracovního času.

Publikováno: Středa 08. Duben 2015 16:22
Pro zobrazení kontaktu na inzerujícího musíte se přihlásit nebo zaregistrovat se.

Galerie obrázků

Zařazeno v kategorii

Bazar > Nabídky > Stroje, zařízení

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu