Výchozí reklama
Výchozí reklama

Profil dodavatele

Sibirske drevo s.r.o.

 


Odborník na výrobu a prodej podlah a hoblovaných výrobků především ze sibiřského modřínu, sibiřského cedru a bílého dubu. Mají skladem v Praze podlahové krytiny: obkladové palubky, masivní podlahová prkna, terasové podlahy a dřevěné fasády v různých profilech a ve velkém sortimentu.


Podlahova-krytina-podlaha-praha


Volba materiálu pro vlastní dřevěnou terasu, podlahu, provětrávanou fasádu a interiér své chaty či RD je rozhodnutí, které člověk dělá zpravidla jednou za život. Rádi Vám poradí s výběrem kvality a profilem prken na terasu, fasádu či podlahu, spočítají množství podle Vašeho projektu, to vše zdarma.


Prkna Vám společnost Sibirske drevo s.r.o. doveze přímo na Váš stavební objekt.


Je potřeba abyste se před nákupem seznámili s technickými normami klasifikace kvality podlahy na terasu, provětrávané fasády a dřevěné podlahy ze sibiřského modřínu, které se nacházejí na webové stránce.

Žádné inzeráty k zobrazení

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu