Výchozí reklama
Výchozí reklama

Profil truhláře

Umělecké truhlářství Hrozek















































Nabízíme uměleckořemeslné zpracování truhlářských výrobků:




  • bytový i kancelářský nábytek, šatník, skříně

  • repliky slohového i intarzovaného nábytku

  • kuchyně, předsíňové stěny, drobné bytové doplňky

  • dárkové výrobky, malovaný a zahradní nábytek


Nábytek je možné vyrobit (příp. i malosériově) a přizpůsobit slohové i moderní doplňky i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníka.
Více informací z této oblasti naleznete v nabídce Truhlářské výrobky. Uvedené výrobky je možné zhotovit z různých dřevin, dýh, kombinací dýhovaných materiálů s masivem, a tyto dále mořit do požadovaných odstínů. Některé výrobky jsou mořeny, povrch. úprava je provedena včelím voskem a šelak. politurou. Povrchová úprava ostatních výrobků – polyur. matný lak (příp. lesk). U některých výrobků je vhodná šelaková politura. Intarzované výrobky – pásková intarzie, rostlinné, ornamentální nebo jiné ozdobné motivy navržené zákazníkem je možné použít při výrobě nábytku, který svým stylem bude odpovídat požadavkům a představám.
Převážná část výrobků se dá kombinovat se stávajícím nábytkem, lze je použít i jako jednotlivé originální kusy nábytku, působí vhodně v moderním i stylově zařízeném interiéru. Svým uměleckořemeslným zpracováním jsou velmi působivé, esteticky doladěné svou barevností a kresbou. Budou oslovovat každého, kdo hledá klid a uspokojení v pohledu na věci, které ho těší při každodenním užívání, nebo jako dárek od někoho blízkého.
Jsou to dárky k různým příležitostem, životním výročím, pro sběratele, pro náročné i ty, kteří si něco vyberou jen tak pro radost. Převážná většina výše uvedených výrobků jsou originální kusy nábytku. Po dohodě je lze vyrábět i malosériově. 
V oblasti stavebnictví zhotovíme různé dřevěné prvky – např. u výstavby rod. domků apod. (též i malosériově).
 
Opravíme a zrestaurujeme:


  • starožitný i intarzovaný nábytek (komody, sekretáře, stolky, židle apod.)

  • sektorový nábytek (úprava dle požadavků)


Provedeme veškeré práce v požadované kvalitě a přijatelné ceně.
Opravy a restaurování nábytku provádíme klasickými postupy a prostředky (šelaková politura, ošetření proti plísni, červotočům - injektáží, nátěrem, příp. ozářením, zpevněním materiálu)
U každého kusu nábytku je se zákazníkem projednán záměr o restaurování týkající se stupně poškození, rozsahu práce, finální dokončení povrchové úpravy, termín dokončení a jiné individuální požadavky a přání.Další informace naleznete v nabídce Opravy, zrestaurování.
Je reálné k původnímu nábytku zhotovit repliku ve stejném slohovém stylu. U nábytku napadeného plísní nebo dřevokazným hmyzem je aplikován odpovídající spolehlivý přípravek.
V případě nutnosti zpevnění napadeného materiálu (petrifikace) se aplikuje vhodný zpevňovací prostředek.
Chybějící části nábytku (noha, lišta, řezba, plát, dveře, zásuvka, dno aj.) lze novým zhotovením nahradit.
Podle požadavků je možná úprava nábytku (úprava polic, zúžení, snížení, např. úprava skříně na skleník apod.).
 

Vlastním licenci Ministerstva kultury ČR opravňující k restaurování uměleckořemeslného nábytku

Vyřezávaný rám s fazetovým zrcadlem.

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Cena: 11600 Kč
  • Prodám vyřezávaný mahagonový rám s fazetovým zrcadlem, Odstín palisandr, lak pololesk. Rozm: 110 x 80 cm Pouze osobní odběr!
Vel._objem__2_.JPG Vel._objem__1_.JPG
Datum: 13.11.2022 20:13 Více »

Dárkové výrobky ze dřeva

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • #handmade #darek #srdce #svicen #intarzie #rezba #vaza #prkenko #kříž #ramecek #kouzelnahulka #plastika #doza #cajovasvicka #medvidek #tanecnice Hledáte, brouzdáte po internetu, přemýšlíte kde objevíte něco originálního ze dřeva? Dárkové výrobky ze dřeva Možná Vám ušetří Váš drahocenný čas při hledání naše nabídka výrobků ze dřeva, které budou jistě pěkným dárkem k jakékoli příležitosti pro Vaše blízké, přátele, a nebo i ty nejmenší. Vyrábíme sortiment, který není v nabídkách obchodů, tedy jistě bude zaručeně větší radost z toho, že si zkrášlíte Váš interiér něčím neokoukaným. E-shop pro Vaši informaci: fler.cz/shop/hrozek
Srd__ka_1.jpg V_noce_2.jpg Kazeta_Horovo_oko.jpg Zelen__h_lka.jpg Medv_dci__1_.jpg Na_trhy.jpg P_edv_no_n__akce.jpg
Datum: 13.11.2022 19:53 Více »

Mimořádná nabídka kouzelných Vánoc

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Cena: 400 Kč
  • Do konce roku 2022 je možné využít nabídku veškerého kouzelnického sortimentu zde na Simiře s 15% slevou Hůlky jsou ruční výroba z různých druhů dřeva a po dohodě je možné vyrobit nově, které nejsou skladem. Pořídit si hůlku právě nyní v předvánoční době je ta nejlepší volba, kdy se rozhodujete jakým dárkem potěšíte a překvapíte své děti, přátele, a nebo kamarády. Cena od 300,- Kč Akce platí pouze pro ČR Mějte kouzelné a pohodové večery plné krásných zážitků, setkání, a radostného očekávání vánočních svátků.
Vel._obj__9_.JPG Vel._obj__4_.JPG Vel_obj..JPG IMG_6892.JPG 0.JPG 11.JPG IMG_0053.JPG
Datum: 13.11.2022 19:35 Více »

Nabídka na stánkový prodej

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Nabízím prodejcům na jarmarky a trhy své dárkové výrobky ze dřeva. Jde o originální a neokoukanou práci, které se celoživotně věnuji. Shlédnout můžete e-shop: fler.cz/shop/hrozek Uvedené práce jsou malou ukázkou mé výroby, další sortiment je možné po dohodě začít vyrábět. Umělecké truhlářství Hrozek, e-mail: hrozek@centrum.cz mob: 776 184 884 Díky za jakýkoli kontakt :-)
Na_trhy.jpg
Datum: 13.11.2022 19:27 Více »

Repliky mahagonového nábytku

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Cena: 3000 Kč
  • Prodám mahagonové repliky nábytku, dovoz Indonézie. Nábytek je bez povrchové úpravy, je nutné menší opracování k finálnímu dokončení. Vážnému zájemci zašlu ceník k jednotlivým kusům nábytku.
IMG_1515.jpg IMG_1505.jpg IMG_1507.jpg IMG_1509.jpg IMG_1510.jpg IMG_1512.jpg Na_inzer_t_110x80__1_.jpg Na_inzer_t_110x80__2_.jpg
Datum: 21.02.2022 20:13 Více »

Nabídka zajímavých výrobků

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Hledám zprostředkovatele, specializovaný obchod a nebo internetový obchod pro nabídku originálních dárkových výrobků ze dřeva. Výrobní sortiment je intarzovaný, vyřezávaný, drásané dřevo, povrchově upravený, různé druhy dřeva a moření do různých odstínů. Výrobky mohou splňovat i kritéria náročnějších zákazníků, naše umělecké zaměření v oboru je dlouhodobé. V počátečním stadiu spolupráce nabídka v omezeném množství, při dlouhodobější spolupráci možnost rozšíření nabídky i o žádanější nedostatkové zboží. Na poptávané zboží které je v současnosti atraktivní mohu pružně reagovat.
P1010088.JPG dob.JPG Menší_soubory_hůlek__1_.jpg 10.11.2011__44_.JPG 20.jpg 29.10.2011__30_.JPG Menší__2_.jpg původní_velikost__3_.JPG 41.JPG kouzelnická_hůlka.JPG 31.10.2011__65_.JPG P1010001.JPG 18.JPG 24.JPG 30.JPG 33.jpg 62.JPG 70_b.JPG 77.JPG 89.JPG 22.JPG 32.JPG 40.JPG
Datum: 04.10.2016 20:58 Více »

Prodej kořenicové dýhy

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Originální balení po svazcích. Osobní jednání, Cena dohodou.
Bez obrazku
Datum: 04.10.2016 20:41 Více »

Podniky a spolupráce

  • Typ: Bazar - Nabídka
  • Poptávám jakýkoli / i nevýrobní / podnik k občasné nebo i trvalé spolupráci při využití truhlářského řemesla. Mám zkušenosti a dlouholetou praxi. Všestranné zaměření - nová výroba a opravy nábytku. Finančně výhodné zpracování podnikových a soukromých zakázek. Práce na ŽL. Časově neomezeno, dlouhodobá spolupráce. Zkušenost s masívem, laminem, restaurováním.
Bez obrazku
Datum: 23.08.2015 19:42 Více »

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu