Výchozí reklama
Výchozí reklama

Vladimír Jasenovec Truhlářství-opravy Slohového Nábytku

Vladimír Jasenovec Truhlářství-opravy Slohového Nábytku - profil firmy

  • Kraj: Středočeský
  • Okres: Praha-východ
  • Město: Nehvizdy
  • PSČ: 250 81
  • Ulice: Horoušanská 29
  • IČO: 13257480
  • DIČ:

Popis činnosti

Vladimír Jasenovec truhlářství - opravy slohového nábytku. Provádím restaurování nábytku - starožitného a slohového, zdobeného intarzií, řezbou, čalouněný, interiérové doplňky, kování a zlacení, povrchová úprava šelakem, zhotovení replik. Opravuji okna, okenice a dveře historických budov. Licence restaurování nábytku Ministerstva kultury ČR. Restaurování starého nábytku je mojí hlavní profesí od roku 1986. Jsem absolventem Střední školy umělecko – průmyslové v Praze. Restaurováním se zabývaly i dvě generace truhlářů naší rodiny, které mi předávaly zkušenosti. Mé práce jsou součástí historických sbírek a mobiliáře v Rudolfinu, Uměleckoprůmyslovém muzeu, Národopisném muzeu, v objektech pod správou Národního památkového ústavu a Pražského hradu. Klientovi se snažím poskytnout komplexní služby: Posouzení rozsahu škod a návrh řešení, vypracování cenových nabídek a realizace podle možností zákazníka. Restaurování s použitím tradičních materiálů a postupů (šelaky, vosky, citlivé použití dřeva podle věku a druhu), vždy s důrazem na historickou hodnotu jednotlivých kusů. Kompletní opravy - intarzovaný nábytek, zdobený řezbou, čalouněný, drobné interiérové doplňky, plastiky, šperkovnice, kazety, apod. Průběžná údržba, doplnění chybějících nebo zničených částí nábytku, zhotovení kopií a replik Zajištění kompletní opravy včetně zámků a kování, čalounění, skla, zrcadla a zlacení. Podle způsobu užívání volba odpovídající povrchové úpravy – šelaková politura, vysoký lesk, úpravy odolné pro běžné užívání nábytku. Restaurátorská zpráva, včetně fotodokumentace průběhu opravy.

Kontakty

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // Restaurování nábytku, renovace starožitného nábytku


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu