Výchozí reklama
Výchozí reklama

Schody Stadler, s.r.o.

Schody Stadler, s.r.o. - profil firmy

  • Kraj: Jihočeský
  • Okres: České Budějovice
  • Město: České Budějovice
  • PSČ: 370 04
  • Ulice: Holečkova 2694/7
  • IČO: 25167316
  • DIČ: CZ25167316

Popis činnosti

Firma Schody Stadler vyrábí ocelová a dřevěná schodiště. Pobočky společnosti Schody Stadler naleznete v Praze, Brně a Českých Budějovicích. Po celé republice poskytujeme pro naše zákazníky kompletní servis od návrhu schodišť počínaje až po realizaci schodiště včetně výroby a montáže. Schodiště – základní typy V naší nabídce naleznete bohatý výběr dřevěných a ocelových schodišť nejen ve standardním provedení, která přizpůsobujeme nejnovějším trendům bydlení, ale i individuálních řešení, navržených dle konkrétních požadavků našich zákazníků. Schodiště jsou vyráběna s využitím nejmodernější technologie CNC, která zaručuje tu nejvyšší možnou kvalitu a splňuje tak požadavky i pro ty nejnáročnější zákazníky jak z hlediska kvality zpracování, tak i výběrem použitých materíálů. Dřevěné schody, celodřevěná schodiště Základní provedení u dřevěných schodů je v borovici a buku, ale nabízíme také javor nebo jasan, případně rustikální dub nebo exotický mahagon či ořech. Pokud si nevyberete ze standardní nabídky zadlabávaných, schodnicových anebo vřetenových schodů, vypracujeme pro Vás individuální řešení. Celodřevěná schodiště se vyznačují přirozenou krásou a jsou dominantou jakéhokoli prostoru. Ocelové schody V současné době si ocelová schodiště získávají u našich zákazníků stále větší oblibu. Ocel je materiál, který se velice často využívá jako doplněk moderního interiéru, ať už v podobě nábytkových doplňků či jiných bytových součástí. V naší nabídce najdete schodiště typu standard, schodiště bočnicová a v neposlední řadě schodiště vřetenová. Široké spektrum materiálů jako je dřevo, sklo nebo kámen, stejně tak jako variabilita provedení zaručuje splnění všech vašich nároků na design a funkčnost. V naší nabídce tež naleznete schodiště venkovní. Výhody našich služeb rádi Vám navrhneme schody a schodiště do vašeho bytu, domu a nebo jiných prostor poradíme s výběrem vhodného typu schodiště a materiálů na základě Vašich konkrétních požadavků nejvyšší možná kvalita našich produktů schody jsou vyráběny s využitím nejmodernějších technologií pětiletá záruka na schody a schodiště (jako první z českých výrobců)

Kontakty

  • Telefon: +420 387 411 122
  • Fax: 387 411 120

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // Schodiště


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu