Výchozí reklama
Výchozí reklama

Pásek - stavební firma, s.r.o.

Pásek - stavební firma, s.r.o. - profil firmy

  • Kraj: Pardubický
  • Okres: Svitavy
  • Město: Polička - Dolní Předměstí
  • PSČ: 572 01
  • Ulice: Starohradská 400
  • IČO: 25281607
  • DIČ: CZ25281607

Popis činnosti

Firma PÁSEK – stavební firma spol. s r.o. disponuje vybavenou truhlářskou a tesařskou dílnou v současné době s 8 pracovníky, kteří mají plnou kvalifikaci pro provádění veškerých prací potřebných pro zakázky. Zejména se jedná o: - výroba výplní otvorů, schdiště a zábradlí, drobné nábytkářské práce (nejsme výrobci nábytku), tesařské práce včetně vlastní výroby dílů pro střechy a další tesařské prvky, rošty a bednění, veškeré pomocné konstrukce pro HSV a jiné další truhlářské práce Firma PÁSEK – stavební firma spol. s r.o. vznikla v roce 1998, jako pokračovatelka firmy soukromého podnikatele Pavla Páska (fungujícího již od roku 1991), se základním kapitálem 7 mil. Kč a ručí svým majetkem v hodnotě téměř 60 mil. Kč. Firma má bohaté zkušenosti s realizací všech druhů staveb (o čemž svědčí referenční list) a v jejím týmu je stabilizovaný kádr pracovníků s vysokou kvalifikací a řemeslnou zručností, který je schopen jak po odborné, tak i po organizační stránce zvládnout realizaci zakázky ve vysoké úrovni kvality a v požadovaném čase. Organizační složení firmy na jednotlivá řemesla umožňuje provádět běžné i rozsáhlé stavební práce v rekonstrukcích i v investiční výstavbě na klíč. Firma svým počtem zaměstnanců (v základním složení v současné době 135 pracovníku, z toho 15 THP) může v závislosti na typu staveb, dohodnutých termínů měnit tyto počty pracovníků dle aktuální potřeby. Firma má vlastní výrobní areál v Poličce, ve kterém se nacházejí veškeré sklady, zámečnická, truhlářská, vodoinstalatérská a topenářská, klempířská a elektroinstalační dílna s výrobnou rozvaděčů. Dále pak vlastní autodílna, údržbářská dílna, vozový park a kanceláře. Pro všechny akce, které byly, jsou a budou realizovány firmou "na klíč" a při kterých je nutná součinností všech řemesel, vlastní firma veškeré potřebné kapacity nutné k realizaci stavby, a to v dostatečném počtu pro splnění dohodnutých termínů a požadované kvalitě prací. Firma je pojištěna u České pojišťovny a.s. na odpovědnost za škody způsobené třetím osobám v základní výši 10.000.000,- Kč a v případě potřeby je ihned schopna zvýšit pojistné plnění až do výše požadované investorem. Firma je od 2.7. 2002 certifikována systémem jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001, který je průběžně obnovován. Věříme, že naše dlouholeté zkušenosti, technické a personální zázemí dávají jistotu našim současným i budoucím investorům, že jejich požadavky i nároky budou naší firmou splněny dle dohodnutých podmínek a k jejich plné spokojenosti.

Kontakty

  • Telefon: +420 461 722 131
  • Fax: 461 725 317

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // Schodiště
  • Truhláři // Tesařské práce
  • Truhláři // Zábradlí


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu