Výchozí reklama
Výchozí reklama

Dřevoprofil, s.r.o.

Dřevoprofil, s.r.o. - profil firmy

  • Kraj: Jihočeský
  • Okres: Prachatice
  • Město: Vrbice
  • PSČ: 384 73
  • Ulice: čp. 65
  • IČO: 45021457
  • DIČ: CZ45021457

Popis činnosti

Dřevoprofil, s.r.o. Nabízí: Výrobu kompletních klasických krovů jakéhokoliv provedení a rozsahu. Úpravy na krovech a vaznících hoblováním zakončení pro římsy, respektive celých trámů, které budou viditelné. Impregnaci proti dřevokazným houbám a dřevokaznému hmyzu namáčením v impregnační látce v namáčecích vanách. Na tento technologický proces vlastníme certifikát. Dle přání zákazníků provádíme montáže a dopravu až na stavbu. Cenové nabídky včetně statického posouzení a návrhu provádíme zdarma v co nejkratších termínech! Požadujete více informací? Zavolejte nebo nám napište a domluvíme se na nezávazné schůzce nebo Vám poradíme. Příhradové vazníky Vyrábíme vazníky až do rozpětí 30 metrů bez středních opor! Na stavbu vazníků místo hřebů apod. používáme speciální spojovací články tzv. styčníkové desky od firmy MiTek, které vytváří velmi pevné spojení podléhající nejpřísnějším normám EU. Lehkost a pevnost vazníkové konstrukce vyžaduje precizní výpočty. V závislosti na sněhové oblasti a dalších faktorech (např. typ krytiny) Vám s pomocí software od MiTeku spočítáme celou nosnou konstrukci střechy, od jednotlivých součástí až po výslednou cenu. Na naše vazníky používáme dřevo ze šumavského smrku, které je vyjímečné svými vlastnostmi a kvalitou. Spojením technologie a kvality materiálu vznikají po všech stránkách velmi kvalitní vazníky, žádané po celé Evropě. Technologie výroby vazníků Od našich dodavatelů pečlivě vybíráme kmeny, které přirozeně pozvolně sušíme. Nařežeme je velice výkonným a přesným katrem a necháme dokončit proces sušení. Řezivo pak třídíme podle nejtvrdších norem (praskliny, sukovatost). Poté materiál namáčíme v impregnační látce proti dřevokaznému hmyzu a houbám. Probíhá statické posouzení krovu a precizní výpočty. Speciální kotoučovou pilou provádíme řezání materiálu podle výsledných výpočtů. Materiál pak skládáme do výsledné podoby vazníku na veliké lisovací stolici. Po kontrole se to celé slisuje vysokotlakým (cca 50t) lisem a proběhne ještě jedna výstupní kontrola. Tak vzniká kvalitní vazník ze Šumavy.

Kontakty

  • Telefon: +420 388 431 318
  • Fax: 388 431 338

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // Tesařské práce


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu