Výchozí reklama
Výchozí reklama

Jaroslav Kašpar- Pila Kuroslepy

Jaroslav Kašpar- Pila Kuroslepy - profil firmy

  • Kraj: Vysočina
  • Okres: Třebíč
  • Město: Dukovany
  • PSČ: 675 56
  • Ulice: čp. 23
  • IČO: 45430934
  • DIČ: CZ490616146

Popis činnosti

Pila Kuroslepy - Jaroslav Kašpar Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva (latě, fošny, prkna, krovy, hranoly, pozednice...), výkup a prodej kulatiny Pilu v Kuroslepech založil ve 40tých letech minulého století dědeček současného majitele Jaroslava Kašpara. Po listopadu 1989 byla pila včetně přilehlých pozemků vrácena v restituci. Novodobá historie pily se začíná psát v roce 1993, kdy současný majitel postupně zrekonstruoval areál pily a postupně nakoupil potřebné zařízení a vybavení. Za dobu své existence si Pila Kuroslepy vybudovala v regionu slušné reference. Kromě menších zakázek týkajících se převážně fyzických osob má firma vybudovanou síť stálých odběratelů - stavebních firem, tesařů, truhlářů a stolařů. Naše zákazníky zásobuje řezivem rozličných druhů, typů i rozměrů o maximální délce 13 m, dle konkrétních požadavků zákazníka. Kvalitní strojové vybavení, dvousměnný provoz a dodržování zavedených pracovních postupů nám umožňuje dosahovat dohodnutých dodacích lhůt v požadované kvalitě. Ročně pila zpracuje cca 6.000 m3 dřeva. Ve firmě je zaveden interní systém zajištění jakosti. Samozřejmostí je kontrola kvality dřeva před zpracováním, kontrola řeziva v průběhu jeho zpracování a konečná výstupní kontrola. Na naší pile zpracováváme kulatinu zařazenou do jakostních skupin A, B, C a D. Při zpracování jsou sledovány příslušné parametry norem. Kontroluje a monitoruje se vlhkost řeziva, sukovitost, výskyt trhlin atd. Operátor pásové pily se při vlastním řezání řídí pořezovým schématem. Řezivo prodáváme v kvalitativní třídě I, II a III - netříděné. Kuroslepy leží na východním okraji Kraje Vysočina poblíž vodní nádrže Dalešice, u soutoku Oslavy a Chvojnice. Pila je situována jižně od souvislé zástavby obce u silnice III. tř. číslo 392. Náměšť nad Oslavou je vzdálena 8 km, Rosice i Ivančice jsou shodně vzdáleny 20 km, Moravský Krumlov je vzdálen 21 km, D1 (sjezd na Velkou Bíteš) je vzdálena 15 km, Třebíč je vzdálena 25 km, Velké Meziříčí je vzdáleno 30 km a Brno je vzdáleno 35 km. Ideální trasa k naší pile je přes Kralice nad Oslavou a obec Březník.

Kontakty

  • Telefon: +420 602 723 922, 568 865 023

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // Pila


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu