Výchozí reklama
Výchozí reklama

Robert Lopour

Robert Lopour - profil firmy

  • Kraj: Liberecký
  • Okres: Semily
  • Město: Vyskeř
  • PSČ: 512 64
  • Ulice: čp. 40
  • IČO: 64237508
  • DIČ: CZ7104253442

Popis činnosti

Truhlářství - Robert Lopour - Roubenky a dřevostavby na klíč
Roubenky a dřevostavby: moderní obydlí s letitou tradicí
Obliba klasických roubených stavení i dřevěných obydlí postavených s využitím nových konstrukčních postupů stále roste. Teplé, vlídné, voňavé, poddajné a staletími osvědčené dřevo zažívá svoji renesanci. Tento návrat k tradičnímu stavebnímu materiálu rozhodně není motivován staromilstvím, snobismem ani pomíjivým módním trendem. Znovuobjevené dřevo ve spojení s novými konstrukčními postupy a materiály prokazuje své jedinečné vlastnosti nejen v tradičním stavebním a designovém pojetí, ale i ve službách nejmodernější dřevěné architektury. Na horských stráních a v oblastech, které přirozeně respektují původní stavitelskou tradici, to sluší klasickým roubenkám a replikám starých malebných dřevěnic. V kontextu s novou zástavbou velmi pozitivně vyzní moderní dřevostavba, která typologicky do konkrétního urbanistického celku nenásilně zapadá. Dřevěný dům tedy obstojí jako romantické venkovské sídlo i jako ryze současné městské obydlí.

Roubenky a dřevostavby: mnoho výhod a jedinečných vlastností za dobrou cenu
Roubenky a dřevostavby tedy osloví jak romantiky toužící po atmosféře starých dobrých časů, tak i vyznavače nejmodernějších stavebních dispozic a designů s nejvyšší náročností na estetické, obytné, technologické a ekonomické vlastnosti svého domu. Dřevostavby jsou dnes považovány za pružné a přizpůsobivé stavební konstrukce, které se mohou zásadně odlišovat velikostí, půdorysem, členitostí, vybaveností, vzhledem a provedením. Společně však vykazují řadu vynikajících vlastností, které je vynášejí na nejvyšší příčky žebříčku kvality současného bydlení: vyzařují přívětivou atmosféru, udržují zdravé vnitřní klima, jejich stavba i provoz jsou ohleduplné k životnímu prostředí. Mají výborné tepelně izolační vlastnosti. Přestože jsou dřevěné, pyšní se vysokou protipožární odolností. Jejich životnost dokazují dosud pevně stojící a obývané prastaré roubenky, jejichž základy byly položeny už někdy v 16. století. Současná dřevostavba odborně ošetřená proti působení dřevokazných vlivů může při správné údržbě vydržet ještě déle. Dřevo je přitom lehký, relativně dostupný, obnovitelný a levný materiál. Proces výstavby neobsahuje mnohé technologické lhůty obvyklé u zděných budov a není závislý na ročním období. Postaveno je tady rychle a levněji.

Roubenky a dřevostavby: variabilní a originální stavby na klíč
Jakákoli dřevostavba – progresivně pojatý dřevěný dům i klasický srub – dokáže od počátku svého vývoje bezvýhradně respektovat požadavky svého budoucího obyvatele. Rozhodnutí, že stavebním materiálem bude dřevo, výsledné provedení stavby nijak nelimituje, naopak – poskytuje stavbě nebývalou variabilitu. Podle potřeb, představ a přání zákazníka lze na míru zvolit typ stavební konstrukce. V závislosti na plánovaném účelu, velikosti, organizaci vnitřního prostoru a vzhledu dřevostavby je možné stanovit adekvátní konstrukční princip – sendvičový, sloupkový, skeletový nebo roubený. Všechny konstrukční typy jsou kompatibilní s realizací rozvodů elektřiny, vody, topení, teplovzdušných a solárních systémů a jakýchkoli dalších technologických prvků a sítí patřících k standardní i luxusní výbavě současných obydlí. Každá dřevostavba může být originálem ušitým na míru skromnému i nejnáročnějšímu zákazníkovi. Realizace dřevostaveb na klíč začíná empaticky zpracovaným návrhem s cenovou kalkulací, pokračuje zpracováním podrobného projektu a vyřízením nezbytných administrativních záležitostí. Následuje realizace samotné stavby včetně veškerých interiérových i exteriérových úprav a dodávek. Dílo je završeno provedením potřebných revizí, kolaudací a předáním klíče do rukou majitele.

Roubenky a dřevostavby: bydlení na míru od spolehlivého dodavatele
Truhlářství a tesařství Robert Lopour disponuje bohatými zkušenostmi, veškerými potřebnými technickými prostředky, špičkovou řemeslnou dovedností i tradičním fortelem starých tesařských a truhlářských mistrů. Firma si zakládá na spolehlivosti a včasnosti svých stavebních a řemeslných dodávek, kvalitu své práce může prokázat četnými referencemi a ohlasy spokojených klientů. Bonusem komplexní nabídky útulného a komfortního bydlení v precizně zhotovených roubenkách a dřevostavbách je na míru vyrobený stylový dřevěný nábytek, který přívětivou atmosféru roubených domovů dokáže ještě zvýraznit, potvrdit a posílit. Zakázkou u firmy Lopour získáte najednou a bez starostí všechno, co k stylovému a spokojenému bydlení v roubenkách a dřevostavbách patří.

Kontakty

  • Telefon: +420 606 276 003, 481 329 276

Zaměření firmy

  • Dodavatelé // Bez rozlišení druhu sortimentu
  • Dodavatelé // Dřevostavby


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu