Výchozí reklama
Výchozí reklama

Tomáš Menzel

Tomáš Menzel - profil firmy

  • Kraj: Moravskoslezský
  • Okres: Bruntál
  • Město: Krnov
  • PSČ: 794 01
  • Ulice: Náměstí Minoritů 16
  • IČO: 73012866
  • DIČ:

Popis činnosti

BRAMEN - Kuchyně bratří Menzelů


Firma Bramen vznikla v roce 1999. Od svého vzniku se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a vybavení bytových a nebytových interiérů ve vysoké kvalitě. Individuální přístup k zákazníkovi umožňuje uspokojovat i ty nejnáročnější požadavky a realizovat dodávky interiérů na míru. Samozřejmostí jsou architektonické projekty s komplexním řešením.

Naší filozofií je nabídnout profesionální přístup ve všech fázích realizace zakázky, tzn. návrhu, výroby, montáže a servisních služeb.
Váš nábytek vyrobíme naprosto individuálně:

Zdarma zaměříme místnost a navrhneme kuchyň. Nebo si místnost změřte sami, přijďte k nám a my Vám přesně vypočítáme cenu.
Provedeme také zdarma 3D návrh kuchyně na počítači v super kvalitě.
Kuchyň dopravíme a namontujeme.
Ke kuchyním prodáváme spotřebiče za příznivé ceny a nejméně o 20% levněji než maloobchodní ceny.
Spotřebiče značek: Fagor, Zanussi, Mora, AEG, Bosch, Ardo, Electrolux, Siemens, Whirlpool...a všechny jiné značky...


Prodáváme veškeré doplňky jako dřezy, drátěný program, osvětlení ,dvířka,úchytky, pracovní desky a rampy...


Vyrábíme:



  • Kuchyně, předsíně, obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice

  • Kancelářský nábytek

  • Dřevěné obložení a pergoly

  • Atypické rozměry a úpravy skříněk, barové pulty a světelné rampy, výroba navazujícího interiéru na kuchyně


V zájmu co nejvyšší kvality dodáváme kuchyně vyrobené z materiálů předních evropských výrobců. Doplňky kuchyní taktéž odpovídají filozofii našeho prodeje - za rozumnou cenu co nejlepší kvalitu.


Kronospan Jihlava, součást nadnárodní skupiny Kronospan, je jedním z největších a nejmodernějších výrobců velkoplošných materiálů na bázi dřeva v Evropě. Kronospan v současnosti vyrábí dřevotřískové desky, které dále zpracovává na laminované dřevotřískové desky a pracovní desky. Desky vyznačující se nejvyšší kvalitou jsou vyráběny především z domácích surovin a jsou vyváženy do celé Evropy. Platnost veškerých certifikátů, osvědčení a protokolů je průběžně kontrolována a dle potřeby obnovována.


V současné době patří ke skupině EGGER 16 závodů v pěti zemích, které zaměstnávají celkem cca 5.700 zaměstnanců, ale i odbytové pobočky ve všech významných průmyslových zemích světa.
S podílem na evropském trhu cca 10 % patří rodinný podnik k celosvětově nejvýznamnějším výrobcům dřevotřískových desek, MDF a OSB desek a dále zušlechtěných výrobků, jako jsou povrstvené postformingové a softformingové prvky, prefabrikátové dílce, vrstvené materiály, hrany a laminátové podlahy.


Nábytkové kování BLUM činí z otvírání a zavírání nábytku zážitek, a rovněž zvyšuje komfort pohybu ve všech prostorách bytu, zejména v kuchyni. Více než 4.500 zaměstnanců po celém světě pracuje na uskutečnění snahy dosáhnout perfektního pohybu u systémů kování firmy BLUM. Středem pozornosti firmy BLUM je uživatel kuchyně se svými potřebami. Systémy kování přesvědčí díky promyšlené funkci, uznávanému designu a dlouhé životnosti.

Společnost Hranipex je jedním z klíčových výrobců a distributorů nábytkových hran ve střední a východní Evropě. Portfolio našich produktů zahrnuje kromě nejširší kolekce hran také tavná, disperzní, montážní a konstrukční lepidla. Pomyslný kruh uzavíráme nabídkou čisticích prostředků a elektronických rozstřikovacích zařízení, jež doporučujeme jako efektivní pomocníky při olepování nábytkových dílců. Individuální přístup a odborné poradenství se vztahují na celou šíři našeho sortimentu.


Pod značkou Hettich International vznikla skupina podniků rozvětvená po celém světě, která se zabývá převážně nábytkářským průmyslem. Naší značkou je kvalita, nápaditost a orientace na zákazníky.
5800 zaměstnanců po celém světě vytvořilo obrat vyšší než 777 milionů Euro. Našimi zákazníky jsou nábytkářský průmysl, specializované obchody pro řemeslníky, a celá branže DIY. Provozujeme výrobní podniky v Severní a Jižní Americe, v Evropě a Asii. Díky 36 dceřinným společnostem a pobočkám je Hettich vždy nablízku svým zákazníkům a má zastoupení ve více než 100 zemích světa.


Firma Ideal Trade, spol. s r.o. je česká společnost založená v roce 1996, zabývající se výrobou, prodejem a distribucí výrobků v následujících oborech:
Nábytkové doplňky - zejména drátěný program, kuchyňské odsavače, nábytkové osvětlení, kování a další potřeby pro výrobce nábytku.


Vodoinstalace - zejména plastové tlakové trubky a tvarovky PPR určené pro sanitární rozvody studené a teplé vody, ústředního a podlahového vytápění, izolace potrubí, armatury a další vodoinstalační komponenty.
Kované komponenty - kovářské polotovary, zejména ozdobné tyče, špice, profily a další prvky určené k výrobě plotových dílců, zábradlí, mříží apod., vhodné pro kováře, zámečníky a pro další prodejce.Vlastní výroba a přímá obchodní zastoupení řady domácích a zahraničních firem vytváří širokou nabídku za výhodné ceny.
Dobrá spolupráce s dodaveteli a dostatečné skladové zásoby umožňují vykrývat objednávky ve velmi krátkých termínech.

Dnes je společnost FRANKE na všech kontinentech.
Výrobou přesahující 6 000 000 dřezů ročně je s odstupem největším výrobcem dřezů na světě.
Firma Franke s.r.o. Česká Republika se specializuje na prodej kuchyňských dřezů pro domácnosti, dřezových baterií, odsavačů par, odpadkových košů a nerezových zařizovacích předmětů pro veřejný sektor.


Kovinoplastika Lož (Slovinsko) se řadí k významným výrobcům nerezových dřezů s bohatou tradicí. V roku 2004 slavila 50 let výročí svého vzniku.
Neustálý vývoj a snaha o dosažení stále vyšší kvality jsou základem rozvoje této firmy. Hlavní strategické směry firmy jsou především orientace na trh a stále se měnící jeho potřeby, zajišťování stabilní kvality výrobků, permanentní inovaci a moderní design a tvorba doplňkových programů v rámci obchodní značky ALVEUS - dřezy z kompozitních materiálů, doplňky k dřezům, digestoře, baterie, varné plotny, trouby na pečení, odpadkové koše s možností třídění odpadů atd. - vše pod jednou značkou "ALVEUS".
Zárukou úspěchu výrobce je i důsledné zaměření na vysoce kvalitní materiál - nerezovou ocel. Chromniklová ocel 18/10 je nejkvalitnější ocel na světě s nejdelší životností a vynikajícími vlastnostmi pokud jde o údržbu, hygienické potřeby atd.


Firma GAMET je přední evropský výrobce nábytkových úchytek. Výrobce si zakládá na vysoké kvalitě provedení, líbivém designu, který prověřuje náročný trh po celé západní a východní Evropě. Firma GAMET sleduje módní trendy a každým rokem přichází s novými modely nábytkových úchytek.


Firma BLANCO se sídlem v Oberderdingenu (SRN) byla založena v roce 1925 jako soukromá rodinná firma. Již od svého založení se firma specializovala na zpracování nerezových materiálů a výrobu zařízení pro gastronomii.
Dnes je výroba soustředěna do 6 výrobních míst v Německu, v Kanadě a České republice.
Pokud jde o sortiment, firma BLANCO se specializuje na výrobu v následujících oblastech:
KUCHYŇSKÁ TECHNIKA
(dřezy pro domácnost, kuchyňské baterie, systémy třídění domácího odpadu, závěsný drátěný program)
ZAŘÍZENÍ PRO GASTRONOMII + ZAŘÍZENÍ PRO OBLAST MEDICÍNY
(systémy na rozdělování a výdej stravy / skříňové systémy a mobiliář pro medicínu)

MORA MORAVIA, s.r.o. - výrobce domácích spotřebičů varné techniky značky MORA, je společnost s bohatou historií, známá nejen v České republice, ale i v zahraničí. Letopočet jejího založení se datuje od roku 1825. Dnes je společnost MORA MORAVIA, s.r.o. největším českým výrobcem sporáků a vestavných spotřebičů varné techniky v České Republice. MORA MORAVIA, s.r.o. je součástí skupiny Gorenje Group.

Společnost Baumatic byla založena ve Velké Británii v roce 1992. Díky zdravé a progresivní obchodní strategii, oddanosti a profesionalitě zaměstnanců a úspěšnému produktovému portfoliu brzy získala uznání mezi klienty i konkurencí a dosáhla významného postavení v segmentu bílé techniky. Baumatic je uznávanou značkou kuchyňských spotřebičů, osvědčenou a doporučovanou týmem Národních italských šéf-kuchařů (NIC). Spolupráce mezi NIC a Baumatic je dlouholetá. Šéfkuchaři italského národního týmu testují produkty Baumatic tím, že zkouší účinnost, praktičnost a jejich využití pro laické uživatele a také pomáhají definovat technické a funkční požadavky - vše co může významně pomoci při tvoření mistrovského kulinářského díla.

Kontakty

  • Telefon: +420 558 272 157, 737 101 683

Zaměření firmy

  • Truhláři // Bez rozlišení druhu výroby
  • Truhláři // e-Shopy
  • Truhláři // Kancelářský nábytek
  • Truhláři // Kuchyně
  • Truhláři // Kuchyňské linky
  • Truhláři // Nábytek - lamino
  • Truhláři // Pergoly, altány, domečky
  • Truhláři // Vybavení prodejen
  • Truhláři // Vybavení restaurací
  • Truhláři // Výroba a montáž obložení
  • Truhláři // Zakázková výroba nábytku


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu