Výchozí reklama
Výchozí reklama

ROJEK prodej, s.r.o. - dřevoobráběcí stroje

ROJEK prodej, s.r.o. - dřevoobráběcí stroje - profil firmy

  • Kraj: Královéhradecký
  • Okres: Rychnov nad Kněžnou
  • Město: Častolovice
  • PSČ: 517 50
  • Ulice: Masarykova 16
  • IČO: 62065076
  • DIČ: CZ62065076

Popis činnosti

Rodinná akciová společnost ROJEK dřevoobráběcí stroje má více než 85-ti letou tradici výroby dřevoobráběcích strojů a sídlí v Častolovicích v Královéhradeckém kraji. Zaměstnává téměř 150 zaměstnanců a v roce 2010 docílila za prodané výrobky a služby tržeb ve výši 245 mil Kč. V Častolovicích se také nachází podniková prodejna, zatímco výrobní závod je v nedalekém Kostelci nad Orlicí. Firmu založil pan Josef Rojek v roce 1921.
S kvalitními klasickými dřevoobráběcími stroji vlastní konstrukce úspěšně prosperoval a to i v období hospodářské krize a v letech válečných. Vznikající tradici přerušil až rok 1948. Mnohé stroje z této doby jsou dodnes funkční a přes určité technické i morální opotřebení stále hojně používané pro svou velmi pevnou a nadčasovou konstrukci. Rodinnou firmu Josefa Rojka obnovil jeho vnuk Mgr. Jiří Rojek v roce 1991. Znovu se začínalo téměř z ničeho. Navrácený podnik byl v žalostném stavu a bez jediného konkurenceschopného výrobku. V současné době je akciová společnost ROJEK dřevoobráběcí stroje významným světovým výrobcem ve svém oboru a má trvalé obchodní zastoupení ve více než 65 státech po celém světě.
Pan Mgr. Jiří Rojek je generálním ředitelem a předsedou představenstva akciové společnosti. Jeho syn Evžen Rojek je spolumajitelem firmy a zastává funkci výkonného ředitele a člena představenstva. Vyráběné stroje a tepelnou techniku prezentujeme na významných světových veletrzích a zájem o výrobky ROJEK neustále roste. Vyráběný sortiment je rozdělen do tří modelových řad:



  • EURO SERIE 7 - kombinované profesionální dřevoobráběcí stroje vlastní konstrukce

  • INDUSTRY SERIE - klasické profesionální dřevoobráběcí stroje vlastní konstrukce 

  • TEPELNÁ TECHNIKA - kotle na dřevo nové generace a drtiče dřevní hmoty vlastní konstrukce 


Neustále rozšiřujeme a inovujeme svůj vyráběný sortiment tak, aby byl vždy dobrým řešením pro zákazníka. ROJEK dřevoobráběcí stroje a.s. má vlastní konstrukční a vývojové zázemí. Nabízí široký sortiment výrobků, v mnoha modelových řadách, s vysokou kvalitou, konkurence schopnými cenami a dobrým servisem. Úspěšně kooperujeme s italskými a německými výrobci dřevoobráběcích strojů a založili jsme společné podniky na Ukrajině a v Polsku.
S velkým potěšením Vám představujeme novou éru v oblasti technologií obrábění dřeva. Největší německá světová firma HOMAG GROUP AG si vybrala pro výhradní zastupování v České republice největšího českého výrobce a dodavatele firmu ROJEK dřevoobráběcí stroje a.s. Tímto spojením vzniká nejširší a technicky bezkonkurenční nabídka v oblasti dodávek a servisu technologií.

Obory výroby:

Dřevoobráběcí stroje: jednooperační stroje: srovnávací frézky, formátovací pily, čelní brusky, brusky, tloušťkovací frézky, pásové pily, pásové brusky, soustruhy, frézky, pily, širokopásové brusky, dlabačky
Kombinované stroje: srovnávací a protahovací frézky a dlabačky
                            kombinované brusky 
                            pily a frézky pily, frézky, srovnávací a protahovací frézky a dlabačky
Obráběcí centra a doplňkové stroje: čtyřstranné frézky, kolíkovačky, lisy, obráběcí centra, olepovačky, nanášečky lepidla, rozmítací pily, odsavače, balící stroje
Dřevozpracující stroje: drtiče, briketovací lisy, štípače, okružní pily
Teplovodní kotle: automatické zplynovací kotle, zplynovací kotle s ručním přikládáním

Kontakty

  • Telefon: +420 494 339 143
  • Fax: +420 494 322 701

Zaměření firmy

  • Dodavatelé // Bez rozlišení druhu sortimentu
  • Dodavatelé // Dřevoobráběcí, truhlářské stroje


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu