Výchozí reklama
Výchozí reklama

SECA - Serafin Campestrini, s.r.o.

SECA - Serafin Campestrini, s.r.o. - profil firmy

  • Kraj: Královéhradecký
  • Okres: Rychnov nad Kněžnou
  • Město: Borohrádek
  • PSČ: 517 24
  • Ulice: Husova 31
  • IČO: 49023039
  • DIČ: CZ49023039

Popis činnosti

PALUBKY A PODLAHY SECA


Již více než 20 let vyrábíme a prodáváme v dřevěné palubky, podlahy, latě, hranoly, hoblované prkna a dřevěné brikety. Zpracováváme český a severský smrk, borovici, sibiřský modřín. Nyní vyrábíme také masivní dřevěné podlahy z dubu, buku, javoru, ořechu, jasanu či thermo jasanu. Náš výrobní podnik a podniková prodejna se nachází ve východočeském Borohrádku a s roční kapacitou přes 100 000m3 hoblovaného dřeva patříme k významným výrobcům v Evropě.


Nadnárodní rodinná firma s celoevropskou působností a více než devadesátiletou tradicí vybudovala v roce 1994 moderní průmyslovou hoblovnu ve východočeském Borohrádku. Původní provoz s 25 zaměstnanci velmi rychle rostl – se současnou roční kapacitou přes100 000 m³hotových výrobků patří hoblovna s přibližně 125 zaměstnanci k nejmodernějším evropským podnikům ve svém oboru. Na špičkovém technologickém výrobním zařízení se zde zpracovává především český a severský smrk, borovice a sibiřský modřín na palubky. I přes velký objem výroby firma svou činností nezatěžuje životní prostředí – případná povrchová úprava a barvení dřeva jsou založeny na vodní bázi, neškodící životnímu prostředí, odpad vznikající při hoblování se do posledního kousku lisuje do certifikovaných dřevěných briket.


Podnik je členem VEH (Společenství evropských hobloven) a vyrábí podle rakouských, případně evropských norem. Vedle ústředí je v Ottensheimu soustřeďován odbyt a logistika pro pokrytí domácího trhu v Rakousku, ale i exportních trhů – zejména v Itálii, Německu, Švýcarsku, Portugalsku a Španělsku.


Se zkušeným a motivovaným prodejním týmem v Borohrádku firma zaručuje rychlé a kompetentní zpracování všech zákaznických poptávek. Sklad hotových výrobků s více než6.000 m³palubek umožňuje dodání standardních sortimentů v mimořádně krátkých lhůtách.


Motto: „Naše zásady jsou pro nás stejně důležité, jako naše suroviny“.


Nejlepší surovina


Základem kvalitní produkce musí být pochopitelně kvalitní surovina. Proto vysoký podíl řeziva pochází z trvalého a certfikovaného lesního hospodářství z Evropy a Ruska. Přímo na místě zkušení nákupčí rozhodují, jaké surové dříví dojede po železnici nebo kamiony až do hoblovny. Prostřednictvím ruské dceřiné společnosti firma udržujeme úzké kontakty se svými dodavateli a podle potřeb výroby dodavatelé reagují nabídkou správných surovin. 


Nejpřísnější kontrola kvality


Základem obchodní politiky je špičková kvalita a spolehlivý značkový výrobek. Přísným kvalitativním nárokům zákazníků vyhoví pouze prvotřídní palubky. Produkce proto podléhá pravidelnému přezkumu kvality výroby a produktů prostřednictvím Holzforschung Austria. Díky poctivé kontrole a zpětné vazbě firma může spolehlivě garantovat stále vysokou a stálou kvalitu.


Široký sortiment standardních profilů


V produktové nabídce má své místo rozmanitost nabídky. Standardní program palubek obsahuje výrobky z různých dřevin a v mnoha dimenzích. Sortiment je opravdu široký – od standardních profilů na stěny a stropy přes masivní dřevěné podlahy, konstrukční dřevo až k atraktivním terasovým profilům. Nelze přehlédnout mnoho speciálních profilů, zhotovených na míru pro výrobní podniky dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu.


Jistota dodání


Veškeré zakázky jsou expedovány včas a spolehlivě až na požadované místo dodání. Garancí pro tyto kontinuální a rychlé dodací termíny jsou sklad řeziva s kapacitou 20 000 m3 a sklad hotových palubek o ploše 500 000 m2.


Poradenství a servis


Přání a požadavky zákazníků jsou neustálou výzvou. Motivovaní a odborně kompetentní spolupracovníci v oblasti vnitřního i zahraničního obchodu jsou neustále ochotni nabídnout klientům nejlepší servis a optimální řešení.


Kontakt:


Serafin Campestrini s. r. o.
Husova 31
517 24 Borohrádek 


Tel.: 494 389 025 (Podniková prodejna Borohrádek)
Tel.: 494 389 011 (obecné dotazy)
Fax: 494 389 016


Web firmy: www.secacz.cz
Web prodejny: www.palubky-seca.cz


 


Email: prodejna@secacz.cz
(dotazy ohledně maloobchodního prodeje – Podniková prodejna Borohrádek)


Email: anna@holz.cz
(dotazy ohledně velkoobchodního prodeje – HERRMANN & VOGEL spol. s r. o.)


Email: info@secacz.cz
(jen pro všeobecné informace – NESLOUŽÍ pro dotazy o maloobchodním či velkoobchodním prodeji)


Email: podatelna@secacz.cz
(jen k zasílání dokumentů: daňový doklad, faktura, dobropis, výzva k uhrazení dluhu, objednávka)

Kontakty

  • Telefon: +420 494 389 025, 494 389 011
  • Fax: 494 389 016

Zaměření firmy

  • Dodavatelé // Bez rozlišení druhu sortimentu
  • Dodavatelé // Palubky a podlahovky
  • Dodavatelé // Podlahy

Videa

Video - FEEL WOOD - lepení
Zdroj:
Autor:
Video - FEEL WOOD - spony
Zdroj:
Autor:

Další soubory

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu