Výchozí reklama
Výchozí reklama

atelier Point, s.r.o. - www.pointshop.cz

atelier Point, s.r.o. - www.pointshop.cz - profil firmy

  • Kraj: Plzeňský
  • Okres: Plzeň-město
  • Město: Plzeň
  • PSČ: 30100
  • Ulice: Prokopova 238/21
  • IČO: 26403366
  • DIČ:

Popis činnosti

POINTshop je projektem společnosti atelier POINT.

Společnost atelier POINT v rámci zvýšení svých služeb spustila nový projekt - internetový obchod POINTshop. Zákazníci si tak mohou v klidu a pohodlně prohlédnout nábytek, tapety, dekorační látky a další doplňky, které jsou v nabídce společnosti atelier POINT a které jsou používány při zařizování interiérů.

Společnost atelier POINT je architektonický atelier, který poskytuje kvalitní a komplexní služby již od roku 1998.

Do portfolia patří: architektonické studie, projekty, realizace, inženýring a marketing. Nabízí návrhy bytových, obchodních i administrativních interiérů, ale také provádí stavební úpravy včetně vybavení interiérů (nábytek, osvětlení, bytový textil, tapety). Samozřejmostí je inženýrská činnost spojená se stavebním řízením.

Díky dlouhodobému působení na trhu získala společnost atelier POINT výbornou orientaci v oboru zařizování interiérů. Nabízí konzultace s architektem a zboží jen od kvalitních a prověřených výrobců.

Spoluprací se společností atelier POINT získáte zkušeného a spolehlivého partnera, který nabízí nejen architektonické projekty, projekty, realizace, designové zboží, inženýring a marketing, ale také kvalitní servis ať už v samotné komunikaci, v odborných radách, ve vedení obchodního případu nebo v dodávce zboží, v jeho instalaci a v následném servisu.

Díky službám a přátelské atmosféře má společnost již řadu spokojených zákazníků.

Kontakty

Zaměření firmy

  • Dodavatelé // e-Shopy


Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu