Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Jak si neuříznout ostudu: Festool rozšiřuje svůj sortiment pil

Nové ruční kotoučové pily HK 55 a HK 85 dokazují díky možnosti použití se systémem kapovací a vodicí lišty svou mnohostrannost v oblasti dřevostaveb. Se silnými motory pro maximální řezný výkon a rychlý postup práce jsou koncipované pro univerzální použití v dílně, na stavbě a na montáži.

Nové ruční kotoučové pily HK 55 a HK 85
Zdroj: Festool

Pila s mnoha funkcemi

Model HK 55 s 1 200 W a výkonovou elektronikou je koncipovaný jako mnohostranná pila s kyvným krytem pro sériové řezy s kapovací a vodicí lištou. Spektrum funkcí zahrnuje nastavení hloubky řezu v rozsahu 0–55 mm s funkcí zanoření a nastavení pokosového úhlu až 50°. Bezpečnostní rychlobrzda a řešení vodicího klínu zajišťují maximální bezpečnost.

Ruční okružní pila HK 55 HK 55 EBQ-Plus

Výchozí reklama

Dva stroje v jednom

Rychlý postup práce i při podélných řezech do masivního dřeva zaručuje výkonný 2 300W motor pily HK 85. Ještě mnohostrannější použití umožňuje možnost přestavby na drážkovací frézku pro příčné a podélné drážky.

Ruční okružní pila HK 85

Díky šířce frézování od 16 do 25 mm a hloubce frézování maximálně 35 mm lze vytvářet příčné a podélné drážky. HK 85 je vybavená nastavením hloubky řezu 0–85 mm s funkcí zanoření a nastavením pokosového úhlu až 60°. Kvůli většímu komfortu a větší bezpečnosti při nařezávání jsou oba modely vybavené dálkovým ovládáním kyvného krytu.

Ruční okružní pila HK 85

Zjednodušte si život

Nové ruční kotoučové pily lze obdržet s různým obsahem dodávky volitelně se Systainerem, kapovací nebo vodicí lištou. Ještě větší jistotu zaručují služby balíčku Service all-inclusive. Zaregistrujete-li váš stroj do 30 dní od nákupu, získáte veškeré výhody, které balíček obsahuje – např. 36měsíční generální záruka, pojištění proti krádeži atd. Neměl by Vám uniknout také nový ONLINE způsob objednání opravy Vašeho stroje – vyplníte objednávku, my vyzvedneme, opravíme a přivezeme zpět.

Video - Nová akumulátorová okružní pila HKC 55 s kapovací lištou

 

Zaregistrujte se přímo na zákaznickém portálu MyFestool a možná ještě stihnete získat praktický termohrnek, další informace naleznete na www.myhrnek.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Honza Fernez: ostuda Pátek 31. Květen 2019 09:02
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu