Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

JEDINÝ VÁNOČNÍ ÚKLID…KTERÝ VYDRŽÍ CELÝ ROK!

Title-Drevojas_novinka_rada_COLOR_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Uklizená domácnost…to bohužel není stav, který by nám vydržel od Vánoc do Vánoc. Za pár měsíců se zase objeví prach, či tu a tam lehká pavučinka. O to větší ve vás vzbudí zvědavost zpráva, že uklizeno a čisto lze mít ještě nejméně celý rok, a to se speciální udržovací sadou na bázi nano technologie od Dřevojasu.

Komentáře

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1
Úklid

To by měla vidět manželka. Ona je strašný pedant na úklid. Pořád na děti křičí, ať si po sobě uklidí, dost mě s tím pije krev. Jako by na tom tak záleželo, jestli bude na zemi nějaké smítko. Samozřejmě si musela koupit robotický vysavač z https://www.aztechnika.cz/roboti-pro-domacnost/roboticky-vysavac/ , který nám tu každý den vysává a stírá, takže z podlahy by se dalo jíst, ale jí je to pořád málo :-D .

Nalezeno: 1 záznamů, Zobrazeno: 1 - 1

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu